Juhlavuoden itsenäisyyspäivänä juhlitaan eri ohjelmien voimin - suora lähetys Linnan juhlista alkaa kello 18.50

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan keskiviikkona. Linnan juhlat ovat esillä monessa lähetyksessä. Illan juhlalähetystä lämmitellään TV1:llä pitkin iltapäivää Kohti Linnan juhlia -lähetyksillä ja jälkeenpäin juhlinta jatkuu Linnan jatkoilla Hotelli Kämpistä. Siellä esiintyvät esimerkiksi Paula Vesala, Popeda ja Saara Aalto.

Varsinaiset Linnan juhlat nähdään 18.50 alkaen. Suoraa lähetystä Presidentinlinnasta juontavat tuttuun tapaan Piia Pasanen ja Jussi-Pekka Rantanen. Tuttu on myös pukuloistoa kommentoiva Jaakko Selin. Saa nähdä, meneekö viime vuoden katsiojaennätys rikki, silloin lähetystä seurasi parhaimmillaan 2,72 miljoonaa katsojaa. Juhlia voi seurata monipuolisesti myös Areenasta, Radio Suomesta ja Ylen nettisivuilla.

Itsenäisyyspäivään palataan vielä torstainakin, jolloin TV1:ltä tulee ohjelma Paluu Linnan juhliin. Kristiina Kekäläisen ja Mikko ”Peltsi” Peltolan juontamassa ohjelmassa tehdään studiovieraiden kanssa katsaus edellisillan juhliin ja Sami Sykkö analysoi säväyttävimpiä asuja. Ruoan, musiikin, muodin ja tulevaisuuden kautta ohjelmassa pureudutaan myös laajemmin suomalaisuuteen.

Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat, ke 6.12. klo 18.50 TV1

X