Kakkukuningas: Jouluhaaste -sarjassa kilpaillaan ja toteutetaan taiteellisia visioita

Hyvänmielen ohjelmat ovat tervetulleita näin joulun alla. Sellainen on uusintana esitettävä Kakkukuningas: Jouluhaaste -sarja.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kakkukuningas: Jouluhaaste -sarjassa paakareiden kuningas Buddy Valastro ryhtyy kilpasille muita aloja edustavien kädentaidon ammattilaisten kanssa.

Hyvänmielen ohjelmat ovat tervetulleita näin joulun alla. Sellainen on uusintana esitettävä Kakkukuningas: Jouluhaaste -sarja.
Teksti:
Henri Waltter Rehnström

Kakkukuningas: Jouluhaaste -sarjan ensimmäisessä jaksossa vastassa on näyttämölavastajien tiimi Broadwaylta. He suunnittelevat massiivisen joulurakennelman, jota vastaan Buddy Valastro lähtee pienen mökin kokoisella piparkakkutalolla. Palkintona on viidentonnin nippu dollareita, joka luovutetaan hyväntekeväisyyteen. Seuraavissa jaksoissa vastassa on muun muassa lasipuhaltajia ja legotaiteilijoita.

Ainakin ykkösjaksossa joukkueiden välillä paistaa todellinen tekemisen ilo. Vaikka kyseessä on kilpailu, voitto ei näytä olevan kummallakaan se ykkösjuttu. Tärkeintä on se, että tiimit pääsevät toteuttamaan omaa taiteellista visiotaan. Ja kuin bonuksena Valastron luomus herauttaa veden kielelle. Tuollaisen piparkakkutalon minäkin olisin lapsena halunnut.

Kakkukuningas: Jouluhaaste, perjantai 8.12. klo. 19.00, TLC

Lue myös: Reportaasi: Verkkopitsin kutojat elvyttävät lähes kadonnutta perinnettä – Lohiverkkoja on kudottu Kymijoen varsilla jo yli puoli vuosituhatta sitten

X