Miisa Nuorgam sukeltaa omiin saamelaisiin juuriinsa ja ottaa katsojan mukaan yllättävälle matkalle

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Miisa Nuorgam
"Mulla on usein vahvoja mielipiteitä, jotka uskallan sanoa myös ääneen", Miisa sanoo. © Ilmari Fabritius
Katkeamaton on uusi paljastava ja rehellinen seurantadokumenttisarja Miisa Nuorgamin käänteentekevästä vuodesta.

Saamelainen toimittaja ja somevaikuttaja Miisa Nuorgam päätti pakata laukut ja muuttaa vuodeksi Norjaan saamen kieltä opiskelemaan. Tästä syntyi dokumentti, joka näyttää elämän yllätyksellisen juonen juuri sellaisenaan.

Diili-ohjelmaankin osallistunut Miisa on tullut tunnetuksi myös rohkeista ja kantaaottavista mielipiteistään, jotka ovat nousseet otsikoihin asti. Miisa on myös valittu Vuoden naiseksi vuonna 2020 Suomen liike- ja virkanaisten liiton toimesta. Miisa haki opiskelemaan Norjaan saamelaiseen korkeakouluun pohjoissaamea sekä kulttuureita ja perinteitä.

Kuten elämässä yleensä, eivät Miisankaan suunnitelmat opiskeluvuodesta mene ihan ilman yllätyksiä ja suurempia elämänmuutoksia, joista vähäisin ei ole positiivinen raskaustesti.

Vaikka Miisa jakaakin somessa paljon asioita omasta elämästään, on dokkari vielä intiimimpi katsaus somevaikuttajan vuoteen. Somessa aktiivinen Miisa ehti fiilistellä ennen seurantadokkarin ilmestymistä omalla Instagram-tilillään yhdessä ”Ruuviavustajan” eli Miisan miesystävän kanssa.

”Mua jännittää! Enemmän kuin vähäsen”, Miisa Nuorgam myönsi Instan tarinaosiossa.

Katkeamaton, tiistai 24.8. klo 22.55, TV2

Lue myös: Kansa jota emme ole viitsineet tuntea – ”Suomalaisilla on edelleen yksi sokea piste – tiedämme Suomen alkuperäisväestöstä saamelaisista hävettävän vähän”

X