Ravintolat vaihtuvat muurikkakokkailuun: Burgerimies Suomessa -sarjan kolmas kausi alkaa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Burgerimies Suomessa, kuvassa Akseli Herlevi.
Burgerimies Suomessa, kuvassa Akseli Herlevi. © Nelonen
Akseli Herlevin ja Ossi Lahtisen ohjelma Burgerimies Suomessa saa kolmannen kauden. Uudella kaudella vallitsevien olosuhteiden vuoksi keskitytään enemmänkin itse ruoanlaittoon.

Viime keväänä Akseli Herlevin ja Ossi Lahtisen vetämän ohjelman kuvaukset siirtyivät Euroopasta Suomeen. Nyt alkaa Burgerimies Suomessa -sarjan kolmas kausi. Ohjelman koukku on edelleen juontajakaksikon keskinäinen hyvä meininki, mutta ravintoloissa vieraillaan nyt vähemmän. Syynä tähän on sekä ravintoloiden kiinniolo kuvausten aikana sekä halu uudistua.

”Teemme ruokaa tosi paljon itse, erikoisissa paikoissa ja erikoisilla välineillä. Kerran vedimme keskelle metsätien risteystä muurikan pystyyn ja täräytimme siihen ruuat”, Herlevi kertoo.

Muurikan avulla syntyi ”sikahyvä” BLT-leipä. Muutenkin kaksikko pyrkii valmistamaan käsin syötäviä herkkuja. Jokaisen osan päätteeksi syntyy myös burgeri, jonka maisteluun kutsutaan jaksossa esiintyneitä vieraita.

Vallitsevassa tilanteessa Herlevi tahtoo luoda toivon ilmapiiriä eikä anna sulkukäskyjen lannistaa. Hänen Naughty Brgr -ravintolaketjunsa laajenee huhtikuussa Lahteen ja kesällä Ouluun. Rajoituksissa Herlevi luottaa siihen, että asiantuntijat osaavat mitoittaa ne oikein. Vain yksi asia harmittaa.

”En arvosta sitä, kuinka myöhään rajoituksista viestitään. Niihin on vaikea reagoida ja se tulee kalliiksi. Haluaisin myös pikkuhiljaa saada edes suuntaa-antavia päivämääriä, milloin täältä tullaan pihalle.”

Burgerimies Suomessa, to 8.4. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Ekologisuus ja terveys saavat väistyä burgerimies Akseli Herlevin uutuussarjassa Yhdysvaltain halki

X