Rikkaat ja rahattomat -vaihdokkireality tarjoaa kurkistuksen yhteiskuntakerroksiin

Rikkaat ja rahattomat on vaihdokkireality, jolla on täysi potentiaali kertoa jotain todellistakin yhteiskuntakerroksista.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Toivo Sukari ja puoliso Nadja realityohjelmassa Rikkaat ja rahattomat.

Rikkaat ja rahattomat on vaihdokkireality, jolla on täysi potentiaali kertoa jotain todellistakin yhteiskuntakerroksista.
Teksti: Jussi Karjalainen

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa rutiinilla puikkelehtiva Toivo Sukari vain on varman päälle -henkinen valinta avausjaksoon. Ideapark-miljonääri Topi osaa ottaa tilanteet, samoin hänen puolisonsa Nadja, joka on fitness-urheilija.

Koeviikko köyhyydessä tapahtuu turkulaisen taiteilijapariskunnan kodissa, joka ei kuitenkaan ole mikään röttelö. Fanni Maliniemi ja Jussi Jääskeläinen ovat kuvataiteilijoita. Heillä on 2-vuotias poika Aaron.

Sarjan voi toivottaa hyvillä mielin tervetulleeksi. Se perustuu brittiläiseen formaattiin Rich House Poor House. Suomi-version on ohjannut Heidi Richert. Pikanttina kohokohtana kärjistyksistä, joita sarja koettaa tieten tahtoen haalia, on illastaminen ruokataiteilijan johdatuksella. Sukareiden kämpille saapuu nimittäin ruokataiteilija Shiwan, joka valmistaa Fannin ja Jussin hifisteltäväksi pinseteillä syötävää juuriselleriä kahtena versiona.

Rikkaat ja rahattomat, ke 18.3. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Ennätystehdas jatkuu uusilla jaksoilla – Juontajana toimii kuntojulkkis Janni Hussi

X