Tästä tykkään – Maija-Liisa Peuhu: ”Fanitan kotikatsomossa koripalloa ja yleisurheilua”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Maija-Liisa Peuhu näyttelee Ulla Taalasmaata Salatut elämät -sarjassa.

Maija-Liisa Peuhu näyttelee Ulla Taalasmaata MTV3:n Salatut elämät -draamasarjassa.

Tv-sarja

”Seuraan televisiosta australialaista Kotiin takaisin -draamasarjaa, jonka tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Australiaan, ja tietysti Salkkareita aina kun aikataulu sallii. Harkitsen opetusohjelman Seniorit somessa katsomista. Olisi jo aika minunkin tietää termit some, tubettaa, Whatsapp ja niin edelleen.”

Musiikki

©Colourbox

”Viulunsoitonopettaja vihki minut pienenä klassiselle puolelle. Se on sieluni musiikkia, ja myöhemmin sitä on ollut myös jazz. Ensimmäinen oma levyni 10-vuotiaana oli säveltäjä Ludvig van Beethovenin pieni kiekko, jonka toisella puolella oli Coriolanus– ja toisella Egmont -alkusoitot.”

Näytelmä

”Olen menossa katsomaan Helsingin Kaupunginteatteriin Arthur Millerin näytelmää Hinta. Siinä kysytään, minkä hinnan maksamme niistä elämänvalinnoista, joita teemme.”

Näyttelijä

Eero Aho – päivän nimi – on tunteella ja taidolla itsensä likoonpaneva näyttelijä, joka iskee suoraan sydämeen. Unelmani on tuottaa filmi.”

Vesijuoksua ja koripallofanitusta

”Juoksen vesijuoksua kolmasti viikossa aamulla kello seitsemän, jos ehdin. Nuorena harrastin hiihtoa, luistelua, juoksua ynnä muita. Nykyään fanitan kotikatsomossa koripalloa ja yleisurheilua. Koripallon salat ovat avautuneet mieheni Keijon ja poikani Tuukan väsymättömällä valmennuksella.”

X