Seuran horoskooppi 4.10–10.10. – Paljon onnea, Pekka Kuusisto!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Viulisti Pekka Kuusisto viettää 47-vuotissyntymäpäiväänsä 7. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Pekka Kuusisto ja muut merkkipäiväänsä viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Viulisti Pekka Kuusisto viettää 47-vuotissyntymäpäiväänsä 7. lokakuuta.
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, viulisti Pekka Kuusisto!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet elementissäsi sosiaalisissa tilaisuuksissa ja ­kohtaamisissa. Sinussa on nyt suorastaan maagista vetovoimaa, joka vetää puoleensa monenlaisia ihmisiä. Suhteiden solmiminen on mutkatonta, ja jokin niistä voi hyödyttää pyrkimyksiäsi aivan ratkaisevalla tavalla. Romantiikannälkäsi tulee myös taatusti ravituksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet hyvin kiehtova muiden silmissä ja tiedostat itsekin eläväsi nyt erityisen kiinnostavaa vaihetta. Asiat ja henkilöt, jotka sytyttävät, ovat ehdottomasti lähemmän tutustumisen arvoisia. Olet avoin uusille kohtaamisille ja kokemuksille, ja ne voivat nyt avata oven jollekin mielenkiintoiselle seikkailulle.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi lokakuu 2023
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa 2023 on luvassa. © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Ilmassa on hermostunutta energiaa, mikä voi johtaa valtataisteluihin tai muunlaiseen nokitteluun. Joku voi havitella jotain sinulle kuuluvaa, mutta vältä silti liian vahvoja reaktioita. Huumori ja avarakatseisuus ovat työkaluja, joiden käyttämisessä olet taituri. Ne auttavat nytkin tunnelman liennyttämisessä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Moni asia vaatii nyt huomiotasi, ja työtaakkasi saattaa kasvaa melkoiseksi. Raha-asiat tai perheeseen tai sukulaisiin liittyvät ongelmat voivat vaatia sinulta toimenpiteitä. Hoida yksi asia kerrallaan. Vähitellen paine hellittää, ja jakson loppu tuo jo mukanaan romantiikkaa ja hauskanpitoa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Saatat suhtautua turhan epäilevästi kykyihisi. Siihen ei ole mitään syytä, sillä vaikka lähestytkin asioita monesti eri kantilta kuin muut, taitosi ratkaista ongelmia ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin on vailla vertaa. Uskaltaudu siis rohkeasti mukaan uusiin hankkeisiin äläkä epäröi tuoda ideoitasi julki.

Kalat (19.2.–20.3.)

Keskittymiskyvyssäsi on toivomisen varaa, joten älä haali liikaa tekemistä vaan yritä pitää aikataulusi mahdollisimman väljänä. Jokin tärkeä päätös voi osua tähän jaksoon, ja siihen kannattaa panostaa kunnolla. Voit nojata intuitioosi, mutta pohdi päätöksesi mahdollisia vaikutuksia myös pitkällä tähtäimellä.

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet ahne kokemuksille ja elämyksille, ja sinun on vaikea kieltää itseltäsi seikkailuja ja nautintoja. Niinpä saatat nyt tempautua salamaromanssin pyörteisiin. Vakiintuneet suuntaavat ­energiansa toisin ja panevat ehkä itsensä likoon jonkin uuden haasteen tai projektin kanssa. Innostunut energiasi tarttuu muihinkin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt taipumusta huolestua tyhjästä. Hakeudu muiden seuraan ja pidä itsesi aktiivisena. Saat muuta ajateltavaa ja lisäksi jonkin kullanarvoisen idean tai tiedonmurun, josta on sinulle iloa ja hyötyä tulevaisuudessa. Rahaan ja omaisuuteen liittyvissä asioissa päädyt nyt helposti neuvojan rooliin.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Nyt ei ole laakereilla lepäilyn vaan ponnistelun ja vaivannäön aika. Se ei kuitenkaan tarkoita tylsää raatamista vaan sitä, että paneudut ihan kunnolla tekemisiisi ja annat vain parastasi. Hutilointi kostautuu, mutta aito panostaminen tulee ruhtinaallisesti palkituksi. Näytä parhaat puolesi äläkä pelkää loistaa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jaksoa leimaa lempeä energia, joka tekee ihmissuhteistasi harmonisia ja tyydyttäviä. Vakiintuneet nauttivat suhteestaan, ja sinkut saattavat nyt huomata romanttisten tunteiden heräävän jotakuta sellaista kohtaan, joka on aiemmin näyttäytynyt aivan muussa valossa. Raha-asioissa voi nyt tapahtua mieluisa käänne.

Leijona (23.7.–22.8.)

Turhaudut nopeasti, jos sinulla ei ole tarpeeksi haastavaa ja mielekästä tekemistä. Saatatkin nyt innostua panemaan kotisi ilmettä uuteen uskoon tai aloittaa uuden harrastuksen. Ota luovuutesi entistä laajemmin käyttöön, niin saat elämääsi kaipaamaasi vaihtelua ja pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisemmin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinusta voi tuntua, että asiat junnaavat paikoillaan, eikä mitään jännittävää tapahdu. Olet siinä ehkä osittain oikeassakin. Jakso on hyvä pyhittää levolle ja keskeneräisten asioiden loppuun saattamiselle. Uusien hankkeiden käynnistäminen kannattaa ajoittaa myöhemmäksi. Älä lääkitse tylsyyttä törsäämisellä.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X