Seuran viikkohoroskooppi 14.2.–20.2. – Hyvää syntymäpäivää, Esko Kovero!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Esko Kovero on syntynyt 18.2.1958. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Esko Kovero on syntynyt 18.2.1958. Hyvää syntymäpäivää! © Tommi Tuomi / om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Esko Kovero viettää syntymäpäiviään 18. helmikuuta – onnea!

Salatut elämät -näyttelijä Esko Kovero on syntynyt 18. helmikuuta 1958.  Lue, mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tulevalle viikolle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Useat elämäsi palaset ovat vaihtamassa paikkaa, ja vaikka tunnet sen, aika lopullisten ratkaisujen tekemiseen ei ole vielä käsillä. Samanaikaisesti olet varsin energinen ja kärsimätön, joten sinun tulee nyt tietoisesti hillitä itseäsi sortumasta hätiköityihin päätöksiin vain kokeaksesi vaikuttavasi asioihin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnet vahvasti elämän sykkeen ja koet olevasi tavallista valmiimpi ja rohkeampi tekemään aloitteita tai muutoksia viedäksesi asioita toivomaasi suuntaan. Ilmassa on myös romantiikkaa, joten mikäli olet suunnitellut pyytäväsi jotakuta puoleensavetävää henkilöä treffeille, nyt jos koskaan on oikea aika toimia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Pystyt puskemaan eteenpäin hankalissakin tilanteissa tahdonvoimasi ansiosta, mutta kannattaa miettiä, onko se kaiken vaivan väärti. Huomaamattasi voit ajautua suorittamaan jotakin, jolla ei ole sinulle lainkaan niin suurta merkitystä kuin uurastuksestasi voisi päätellä. Ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämäsi tuntuu nyt olevan varsinainen runsaudensarvi, sillä jakso tarjoilee anteliaasti mahdollisuuksia kokea uusia asioita, panna alulle hedelmällisiä yhteistyöhankkeita ja tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin. Voit joko poimia kirsikat kakusta tai kahmia herkkuja kaksin käsin omien mieltymystesi mukaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Edessä on harmoninen jakso. Esiinnyt eduksesi, ja vetovoimasi on vahvaa myös romanttisessa mielessä, joten varaudu saamaan huomiota yllättäviltäkin tahoilta. Sinua kiinnostavat nyt elämän pehmeät asiat. Hellit ja huomioit rakkaitasi ja vaalit esteettisiä arvoja. Innostut ehkä hankkimaan kotiin jotain kaunista.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt paljon tarpeita ja unelmia, mutta itse et ole valmis näkemään paljoakaan vaivaa niiden eteen. Mukavuuden- ja nautiskelunhalusi saattavatkin nyt osoittautua suurimmiksi haasteiksi tavoitteidesi saavuttamisessa. Onni seuraa, kun löydät tasapainon määrätietoisen puurtamisen ja dolce vitan välille.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Seurustelu ja hauskanpito päihittävät nyt arjen vaateet mennen tullen. Pieni matka tai muu irtiotto mukavalla porukalla olisi paikallaan, sillä olet hauskaa ja rentoa seuraa muille, mutta myös poikkeuksellisen vastaanottavainen ulkopuolisille vaikutteille, joista jokin voi poikia mullistavankin oivalluksen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Osaat nyt tehdä oikeita ratkaisuja intuitiosi pohjalta, ja toimintasi tekee vaikutuksen muihinkin. Varsinkin esimiehet tai muut auktoriteettiasemassa olevat kiinnostuvat sinusta nyt aivan uudella tavalla. Henkilökohtaiset suhteesi ovat niin ikään hyvässä nosteessa, ja viehätysvoimasi on sangen aseistariisuvaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunteesi heittelevät, ja pahoitat helposti mielesi, jos koet tulevasi väärinymmärretyksi tai pyrkimystesi jäävän ilman tukea. Pettymys voi saada sinut ylireagoimaan, mikä herättää hämmennystä läheisissäsi. Nyt kannattaakin pyrkiä säilyttämään edes hiven suhteellisuudentajua, ettet turhaan tee kärpäsistä härkäsiä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Itseluottamuksesi on huipussaan, ja asetut mieluusti kilpasille toisten kanssa. Pelkkä kyvyilläsi rehvastelu ei sinällään johda sinua mihinkään, mutta jos löydät toisen yhtä voitontahtoisen, jonka kanssa yhdistää voimavarasi, menestys on huikaiseva. Jakso suosii muutenkin uusia aloituksia, joten nyt kannattaa toimia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet suosittu, ja moni hakeutuu nyt seuraasi. Vaikka huomio ja kehut hivelevät itsetuntoasi, saatat välillä havahtua ajatukseen, ettet ole aivan läsnä siellä missä olet tai koet muulla tavoin vierauden tunnetta. Lääkkeeksi sopii vetäytyminen omaan rauhaan ja omien, aitojen ajatusten kuunteleminen ja kunnioittaminen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tiedät tarkalleen, mitä tahdot, mutta tapa, jolla olet tottunut pääsemään käsiksi haluamaasi, ei yllättäen toimikaan, mikä turhauttaa sinua. Sen sijaan että lisäisit voimaa ja kierroksia, ota askel taaksepäin ja mieti aivan uutta strategiaa. Opit hedelmällisemmän tavan toimia, josta on sinulle hyötyä jatkossakin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Helmikuu 2020

Seuran vuosihoroskooppi 2020

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

X