Seuran viikkohoroskooppi 3.6-9.6. – Hyvää syntymäpäivää, Elina Knihtilä!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Elina Knihtilä täyttää 50 vuotta. Hän syntyi 6.6.1971. © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elina Knihtilä viettää syntymäpäiviään 6. kesäkuuta. Paljon onnea, Elina!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakson menestys riippuu paljolti omasta asenteestasi, ja siihen voit itse vaikuttaa. Jos jäät vellomaan menneisiin epäonnistumisiisi, ei rohkeutesi riitä vastaamaan uusiin haasteisiin. Keskity vahvuuksiisi ja vietä aikaa sellaisten henkilöiden parissa, joiden tiedät uskovan sinuun ja toivovan onnistumistasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Et ole nyt ollenkaan kilpailunhaluinen, vaan suhtautumisesi muihin on ymmärtävää ja suvaitsevaa. Rakkauselämäsi ja muut ihmissuhteesi kukoistavat, ja uusi romanssikin saattaa olla mahdollinen sellaista kaipaaville. Lähelläsi viihdytään, ja seurasi on balsamia stressaantuneille tai sureville kanssakulkijoille.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Mielikuvituksesi ja luovuutesi roihuavat ja maustavat arkesikin nyt tavallista hauskemmaksi ja mielenkiintoisemmaksi, jos vain annat sille tilaa. Ihmissuhteissasi on huumoria ja kipinää, ja jokin suhde voi lämmetä entisestään. Myös raha-asiasi ovat hyvällä mallilla tai ainakin kääntymässä parempaan suuntaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on varsinkin stressaantuneena vaara tulla ymmärretyksi väärin tai ajautua kiistelemään merkityksettömistä pikkuasioista. Ota aikaa itsellesi ja rentoudu harrastustesi parissa, niin kanssakäyminen muiden kanssa sujuu paineettomammin ja helpommin. Asioita ei nyt kannata yrittää runnoa eteenpäin väkisin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinussa saattaa nyt herätä aivan uudenlainen rohkeus ja kunnianhimo saavuttaa jotain itsellesi suurta ja merkittävää. Kunnioita tätä tarvetta ja tarraudu siihen kaksin käsin kiinni, sillä aidossa, sydämestä kumpuavassa innostuksessa on luonnonvoimien kaltaista liikkeelle panevaa mahtia. Älä aliarvioi kykyjäsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämässäsi puhaltavat muutoksen tuulet, tahdoit sitä tai et. Vaikka muutos tulisi odottamatta, pyri suhtautumaan siihen mieluummin mahdollisuutena kuin uhkana. Mitä enemmän vastustelet, sitä tahmeammaksi elämäsi muuttuu ja asiat takkuilevat. Luota siihen, että elämä kantaa. Lopputulos on parempi kuin uskotkaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet levoton, ja mielesi palaa seikkailemaan. Reissunälkää voit lievittää alkamalla laatia suunnitelmia tulevia matkoja ajatellen. Pidä sekä mielesi että kehosi aktiivisena äläkä päästä itseäsi tylsistymään, sillä se asettaa sinut alttiiksi impulsiivisille hankinnoille ja tempauksille. Ystävistä on paljon iloa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nyt kannattaa pitää silmät auki ja muutkin aistit valppaina, sillä onni voi löytyä lähempää kuin uskotkaan. Se voi potkaista odottamattoman kohtaamisen muodossa tai ilmetä äkillisenä oivalluksena arkisten askareiden lomassa. Jos tunnistat sen ja uskallat tarttua tilaisuuteen, elämäsi voi saada uuden suunnan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kohtaat haasteen tai joudut ratkaisemaan yllättävän pulman, mutta selviät voittajana ja viisastut taas pykälän verran. Ponnistelusi vastapainoksi sinun kannattaa varata tietoisesti aikaa nautinnoille ja muistaa hemmotella itseäsi ja rakkaitasi. Jokin ihmissuhdetta hiertänyt ongelma ratkeaa avoimella keskustelulla.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnet ehkä houkutusta mennä siitä, missä aita on matalin, mutta se ei kannata. Älä tingi tavoitteistasi hetken laiskuudenpuuskan vuoksi, sillä samalla tinkisit myös ylpeydestäsi, ja itsetuntosi kokisi kolauksen. Karsi mieluummin vähemmän tärkeitä töitä ja kohdista aikasi ja energiasi aidosti merkitykselliseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulle tarjoutuu tilaisuus harpata eteenpäin jollakin elämäsi osa-alueella, mutta tilaisuuden hoksaaminen edellyttää tarkkaavaisuutta, sillä se voi aluksi näyttää joltain aivan muulta. Ihmissuhteissa voi olla pientä turbulenssia. Väärinymmärrysten vaara on melkoinen. Pyri olemaan sovitteleva ja ymmärtäväinen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos olet hermoillut rahaan tai asumiseen liittyvistä asioista, voit nyt huoahtaa helpotuksesta, sillä pulmaan löytyy ratkaisu. Myös ihmissuhteesi voivat hyvin, jos itse voit hyvin. Jos vain uhraudut toisten eteen, oma hehkusi himmenee ennen pitkää. Huolehdi siitä, että sinulla on aikaa tehdä mieluisia asioita.

Lue myös: Elina Knihtilä ei häpeä tunteellisuuttaan – ”Itku kertoo siitä, että asialla on minulle merkitystä”

X