Seuran viikkohoroskooppi 8.5.–14.5. – Hyvää syntymäpäivää, Harri Kirvesniemi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Hiihtäjä Harri Kirvesniemi on syntynyt 10.5.1958. Hyvää syntymäpäivää!
Hiihtäjä Harri Kirvesniemi on syntynyt 10.5.1958. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Minna Raitavuo/Lehtikuva
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Harri Kirvesniemi viettää syntymäpäiviään 10. toukokuuta – onnea!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämäsi on nyt poikkeuksellisen dynaamista. Saat yllättäviä impulsseja ja ideoita, jotka ovat ilman muuta kokeilemisen arvoisia. Älä anna ujouden tai liian tiukan kontrollin estää itseäsi näyttämästä ja toteuttamasta uusia puolia itsessäsi. Saatat tutustua uuteen ihmiseen, jolla tulee olemaan suuri merkitys elämässäsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinusta huokuu nyt karismaa ja charmia, jota muiden on vaikea vastustaa, mutta hakkailun ja muiden hurmaamisen sijaan mielenkiintosi kohdistuu sisäänpäin. Pohdit kenties arvojasi tai elämäntapaasi, ja jos jokin niissä on muuttunut tai ei enää vastaa sisintä olemustasi, tulet siitä nyt selkeästi tietoiseksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä. Ehkä joku menneisyydestä muistuttaa olemassaolostaan tai innostut itse olemaan aktiivinen yhteydenotossa. Uusien suhteiden solmimista enemmän kaipaat niiden ihmisten seuraa ja tukea, jotka ovat tunteneet sinut pitkään ja nähneet sinun kehittyvän sellaiseksi persoonaksi, joka tänään olet.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Edessä on yllätyksiä ja äkkikäänteitä, joten älä laadi liian tiukkoja suunnitelmia tai aikatauluja. Kommunikointi saattaa takkuilla, ja koet ehkä, että sinut ymmärretään tahallaan väärin. Näin ei ole, joten älä provosoidu tai syyttele muita vaan muotoile sanottavasi paremmin. Myönteinen asenne auttaa pitkälle.

Leijona

(23.8.–22.9.)

Alat viimein itsekin uskoa, että jokin pitkään vaalimasi unelma voi toteutua. Sinulla on nyt itsevarmuutta ja pontta ajaa tavoitteitasi, mutta myös joustavuutta toteutustavan tai ajankohdan suhteen. Muut tekevätkin mielellään yhteistyötä kanssasi ja panevat peliin omat konstinsa ja ideansa sinua auttaakseen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet korostuneen sensuaalinen, ja romantiikka sekä elämän eri suloisista puolista nauttiminen vievät aikasi ja mielenkiintosi tylsiltä rutiineilta tai ikäviltä velvollisuuksilta. Suo itsellesi kaipaamasi nautinnot ja henkevät keskustelut inspiroivien henkilöiden kanssa hyvällä omallatunnolla. Olet ne ansainnut.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhteisiisi kohdistuu nyt paineita. Ehkä joudut ottamaan vastuuta jonkun läheisesi asioista tai joku asettuu poikkiteloin suunnitelmiesi eteen. Myös asumiseen liittyvät asiat voivat aiheuttaa päänvaivaa. Sen sijaan, että yrittäisit väkisin löytää ratkaisun, rentoudu. Ongelmaan löytyy yllättävä ratkaisu.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso suosii läheisiä kumppanuuksia, ja jos niissä on ollut hankaluuksia, nyt on hyvä hetki selvittää ne, sillä pehmeä energia edesauttaa rakentavia keskusteluja ja yhteisen sävelen löytämistä. Olemuksessasi on nyt iloa ja kepeyttä, jotka tuntuvat tarttuvan muihinkin. Ei ihmekään, että olet nyt suosittua seuraa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luovuutesi kaipaa lisää tilaa ja mahdollisuuksia purkautua. Sen tukahduttaminen tai laiminlyöminen saa olosi nuhjuiseksi ja elämäsi seisahtuneeksi, joten tee tietoisesti asioita uudella tavalla äläkä suhtaudu itseesi ja asioihin liian ryppyotsaisesti. Asiat, jotka ovat valmiiksi tasapainossa, sujuvat kitkatta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaikka yleensä kammoat rajoituksia ja vaalit vapautta, koet nyt tarvetta jonkinlaisille raameille, joiden puitteissa voit toimia ja ilmaista itseäsi. Se voi kieliä heränneestä turvallisuuden tarpeesta tai halusta rakentaa jotain pysyvämpää ja konkreettisempaa. Mieti, miten sen voisi käytännössä toteuttaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Viime aikojen jähmeys hellittää, ja huomaat käyväsi nopeammilla kierroksilla niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mielesi ja mielikuvituksesi laukkaavat villeinä, ja tunnet pystyväsi paljoon. Nyt kannattaakin tarttua orastaviin ideoihin tai keskeneräisiin projekteihin, sillä saat vietyä niitä leikiten eteenpäin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Raha-asiat ovat tapetilla. Et kestä kovin hyvin odottelua, mikä toisaalta tekee sinusta spontaanin ja rohkean toimijan, mistä on ehdottomasti etua tietyissä tilanteissa, mutta toisaalta saa sinut tekemään hätiköityjä ratkaisuja, jotka voivat käydä kalliiksi. Panosta kommunikointiin toisten kanssa ja ole avoin kokeneempien neuvoille.

X