Laulaja Antti Ketonen julkaisi kakkosalbumin ja duetoi Katri Ylanderin kanssa: ”Se oli sattumoiden sattuma”

Laulaja Antti Ketonen julkaisee Nenäpäivänä odotetun toisen levynsä Ainoo tie.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Antti Ketonen duetoi uudella levyllään Katri Ylanderin kanssa.

Laulaja Antti Ketonen julkaisee Nenäpäivänä odotetun toisen levynsä Ainoo tie.
Teksti: Linda Martikainen

Melkoinen sattuma se olikin, että Antti Ketonen ja Katri Ylander esittivät yhteisen raidan Ketosen Ainoo tie -kakkosalbumille.

”Se oli sattumoiden sattuma. Kappale oli ollut jo pitkään valmis ja minulle tuli fiilis, että haluan laulaa sen duettona. Kakkosalbumi on usein se kirousalbumi, mutta toivottavasti tämä ei ole”, Antti Ketonen kertoi Nenäpäivän pressitilaisuudessa Elisa Kulmassa Helsingissä.

Korona-aika tarjosi melkoisen ajanjakson Ketosellekin, eikä levyä sinä aikana olisi edes uskaltanut julkaista.

”Korona jätti jälkensä: sitä pelkää, milloin tämä viedään meiltä pois. Pandemia on opettanut, että mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Tietysti olisin iloinnut, jos olisin saanut julkaista uutta musaa heti menestysalbumin jälkeen.”

Lue myös: Iskelmälaulaja Antti Ketonen vaihtoi soolouralle ja kiittää rohkaisusta vanhempiaan: ”En ole koskaan joutunut epäröimään tälle alalle ryhtymistä – se on heidän ansiotaan”

Entä mitä kuuluu, Eva ja Daniel?

Konstaapeli Daniel Kalejaiye kisasi ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ohella Vuoden positiivisin suomalainen -finaalissa, jonka voitti näyttelijä Christoffer Strandberg. ”En ole aina ollut positiivinen, varsinkaan teini-iässä. Silloin otettiin yhteen vanhempien kanssa ja elämä oli aika synkkää. En tiedä miksi, mutta silloin sitä ajatteli asioista tosi synkästi. Teiniajan ongelmia”, Daniel tuumasi. © Tiia Ahjotuli

Konstaapeli Daniel Kalejaiye kisasi ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ohella Vuoden positiivisin suomalainen -finaalissa, jonka voitti näyttelijä Christoffer Strandberg. © Tiia Ahjotuli

”En ole aina ollut positiivinen, varsinkaan teini-iässä. Silloin otettiin yhteen vanhempien kanssa ja elämä oli aika synkkää. En tiedä miksi, mutta silloin sitä ajatteli asioista tosi synkästi. Teiniajan ongelmia”, Daniel Kalejaiye tuumasi.

Lue myös: Näyttelijä Christoffer Strandberg elää ilon kautta: ”Jaettu ilo on paras ilo myös synkissä hetkissä – kyynisyydellä ei koskaan voita mitään”

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg toivoo pitävänsä kyynisyyden loitolla läpi elämänsä. © Tommi Tuomi

X