Sokeriaddikti Timo Lavikainen tiukalla dieetillä – Näyttelijä huhkii nyt Risto Räppääjä ja Pullistelija -elokuvan kuvauksissa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Timo Lavikainen
Joensuulainen näyttelijä Timo Lavikainen jättää tänäkin kesänä Ilosaarirockin väliin. ”Kävin Ilosaaressa 14-vuotiaana ensimmäisen kerran ja kävin siihen asti, kun aloin itse keikkailla 23-vuotiaana.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Näyttelijä Timo Lavikainen huhkii elokuun alkuun asti uuden Risto Räppääjä ja Pullistelija -elokuvan kuvauksissa.

Lihaksikkaana Bill Pöntisenä nähtävä Timo Lavikainen noudattaa edelleen tiukkaa ruokavaliota, jotta kuntosalitreenillä hankitut lihakset erottuisivat mahdollisimman hyvin myös valkokankaalla. Herkuista kieltäytyminen ei ole ollut helppoa.

Lumi Kallio ja Silmu Ståhlberg

Nelli Nuudelipäänä nähdään Lumi Kallio ja punapäisenä Risto Räppääjänä Silmu Ståhlberg.

”Olen sokeriaddikti. On ihanaa tunkea karkkia suuhun oikein kunnolla. Nyt joudun punnitsemaan syömiseni suklaapaloista lähtien. Kotona vaimoni syö samalla tavalla. Olisi kamalaa jos toinen söisi vieressä pizzaa ja sipsiä”, Lavikainen kertoi Järvenpään Vanhankylän Kartanossa, jossa elokuvaa kuvattiin.

Lavikainen sai Maikki-vaimonsa kanssa viime joulukussa poikalapsen. Edellisestä liitosta Lavikaisella on 21-vuotias tytär. Lavikainen lomailee elokuun alussa, kun kuvaukset päättyvät.

Lavikainen kertoi käyneensä puolivuotiaan poikansa kanssa katsomassa avo- ja jenkkiautoja.

”Autot on jo hieno juttu! Pojan ilme oli että vau! Olen itsekin avoautojen ystävä.”

X