Urheilulääkäri Pippa Laukka: ”Heinäkuun aikana oli 150 päivystystuntia – kesä oli siis tosi tiivis”

Vauhdikkaan syksyn viettänyt urheilulääkäri Pippa Laukka on saanut kuvattua viimeisenkin Olet mitä syöt -ohjelman jakson. Sen lisäksi Laukka on ollut toisenkin tv-tuotannon kuvauksissa. Koronapäivystys on myös tullut tutuksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tv-lääkäri Pippa Laukka kävi taannoin sienimetsässä yhdessä Iina-tyttärensä kanssa. ”Työnjako oli selvä: Iina keräsi kantarellit, minä poimin suppilovahverot.”

Vauhdikkaan syksyn viettänyt urheilulääkäri Pippa Laukka on saanut kuvattua viimeisenkin Olet mitä syöt -ohjelman jakson. Sen lisäksi Laukka on ollut toisenkin tv-tuotannon kuvauksissa. Koronapäivystys on myös tullut tutuksi.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

”Laskin, että heinäkuun aikana oli 150 päivystystuntia, kesä oli siis tosi tiivis. Voisi sanoa, että oli jopa liikaakin hommia ja jouduin nipistämään omista vapaa-ajanviettotavoista. En pystynyt liikkumaan ihan niin paljon kuin olisin halunnut. Oli pakko priorisoida, että sain tarpeeksi unta ja jaksoin tehdä töitä”, Pippa Laukka kertoi COSRX-kosmetiikkabrändin lanseeraus­tilaisuudessa Hotelli St. Georgessa Helsingissä.

Olet mitä syöt -ohjelmassa julkkisten elämäntapoja ruotuun laittavalla Laukalla on itsellään haaste työmatkaliikkumisessa.

”Haluaisin pyöräillä töi­hin useammin. Toivoisin, että voisin tämän syksyn ja talven aikana skarpata siinä asiassa. Muuten olen kiitollinen kaikista hemmotteluhetkistä, joita voin itselleni sallia”, Pippa Laukka paljastaa.

Iso heikkous urheilulääkärille ovat maitotuotteet.

”Mitä kermaisempi niin sen parempi”, Pippa Laukka tunnustaa.

Lue myös: Läheisten menetykset ja oma syömishäiriö opettivat lääkäri Pippa Laukkaa: ”On mahtava saada elää”

COSRX-kosmetiikkabrändin lanseeraus­tilaisuus

Näyttelijä Anna-Leena Sipilä.

Näyttelijä Anna-Leena Sipilä. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Keväällä kaivauduin koronan takia aika syvälle poteroon, mutta nyt alan pikkuhiljaa kammeta ylös sieltä. Uskon positiiviseen tulevaisuuteen”, näyttelijä Anna-Leena Sipilä totesi.

Juontaja Taru Valkeapää.

Juontaja Taru Valkeapää. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Oli kiva, että lapset pääsivät palaamaan kouluun. Heillä on normaali arkirytmi ja tietyt harrastukset tiettyinä päivinä. Eikö aina puhuta tylsästä perusarjesta. Nyt se olisi kaikkien toiveissa”, naurahti juontaja Taru Valkeapää, joka on kurssittanut asiakkaitaan etänä.

Urheilutoimittaja Laura Ruohola.

Urheilutoimittaja Laura Ruohola. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Urheilutoimittajana tutuksi tullut Laura Ruohola ei ole koskaan hylännyt toimittajan identiteettiään, mutta nykyään Ruohola toimii Keskustan viestintäpäällikkönä.

Vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo.

Vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo on tehnyt ahkerasti töitä.

”Arki­vaatemalliston takia minulla on mennyt nyt paremmin kuin aikaisemmin. lltapuvut nyt seisovat, mutta arkivaatemallistoa ihmiset tykkäävät ostaa.”

Lue myös: Vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo kannustavasta lapsuudestaan: ”Ajatuksiani ei koskaan tyrmätty – Kuulen yhä mielessäni: yritä, pystyt, jos haluat”

Näyttelijä-kirjailija Anna-Leena Härkönen.

Näyttelijä-kirjailija Anna-Leena Härkönen. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä-kirjailija Anna-Leena Härkönen on päässyt tekemään töitä muun muassa Bad Apples -tv-sarjan tiimoilta.

”Pelkäsin, että sitä ei saataisi koskaan tehtyä. Kirjoitan myös romaania ensi äitienpäiväksi.”

Uutisankkuri Piia Pasanen.

Uutisankkuri Piia Pasanen. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Uutisankkuri Piia Pasanen vilahtaa uudessa Metsäjätti-elokuvassa.

”Naurattaa, että otan vain tällaiset isot roolit. Edellisen kerran vilahdin cameo-roolissa Jättiläinen-elokuvassa. Kyllä tässä sopii jo cv:n merkata, että tunnetaan myös näyttelijänä”, Pasanen nauroi.

Juttua muokattu 28.9.2020 klo 9:58. Päivystysvuoroa korvattu sanalla päivystystuntia.

X