Anna-lehti: Walesin prinsessa Catherine arvostaa äitiyttä Dianan tapaan – Tuntuu raskaalta säteillä gaaloissa, kun haluaisi peitellä pienokaisensa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Catherine on nyt Walesin prinsessa.
Catherine on nyt Walesin prinsessa. © PA Images / Alamy / MVPhotos
William, 40, ja Catherine, 40, ovat nyt Walesin prinssi ja prinsessa. Etenkään Walesin prinsessan titteli ei ole kevyt kantaa.

Cambridgen herttuaparin titteli muuttui samalla Cornwallin herttuapariksi. William ja Catherine siittyivät uusiin rooleihinsa ilman sen kummempia juhlallisuuksia.

William perii Charlesilta Cornwallin herttuakunnassa sijaitsevat maat, mannut ja kiinteistöt, joiden arvo on noin miljardi puntaa eli noin 1,15 miljardia euroa. Niiden vuosittainen tuotto on Bloomberg-talousjulkaisun mukaan peräti 23 miljoonaa puntaa eli vajaat 26,5 miljoonaa euroa. William kuuluu täten Britannian rikkaimpiin.

Silti pariskunta ei aio tehdä mitään äkkiliikkeitä. Britit odottavat heidän muuttavan
pikapuoliin Windsorin linnaan, mutta The Telegraph -sanomalehden mukaan heillä
ei ole mitään hoppua moiseen.

Heidän kolme lastaan, George, 9, Charlotte, 7, ja Louis, 4, vasta tottuneet linnan tiluksilla sijaitsevaan uuteen Adelaide Cottage -maaseutukotiin, jonne perhe muutti elokuussa Lontoosta.

Prinsessa ja kanaemo

Walesin prinsessan arvonimeen liittyy paljon odotuksia, sillä tätä titteliä kantoi aikanaan myös Williamin äiti, rakastettu sydänten kuningattareksikin kutsuttu Diana.

Dianan tapaan myös Catherine rakastaa lapsiaan yhtä tinkimättömästi ja yrittää tarjota lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden.

Vaikka perheen palveluksessa on lastenhoitajien kärkikastiin kuuluva ammattilainen, Kate mielellään hoitaa monet vanhemmuuteen liittyvistä tehtävistä itse yhdessä miehensä kanssa.

Kuninkaalliskommentaattori Neil Sean lipsautti omalla YouTube-kanavallaan, että pikkuprinssi George on tavattoman kiinnostunut itsepuolustuslajeista. Kommentaattorin mukaan pojan isä pitää niitä mainiona harrastuksena, kun taas kanaemon mainetta kantavaa Katea vauhdikkaat lajit huolestuttavat.

Kate on myös kertonut Harper’s Bazaar -lehdelle potevansa riittämättömyyttä äitiyden ja edustamisen välisen ristiriidan vuoksi. Tuntuu raskaalta säteillä gaaloissa, kun oikeastaan vain haluaisi lukea iltasadun ja peitellä pienokaisensa.

Catherinelle mieluisinta puuhaa on touhuta lasten kanssa ulkosalla. Hän on myös innokas valokuvaaja ja ikuistaa mielellään itse lapsiaan.

Lue lisää Williamista ja Catherinesta Anna-lehden numerosta 51-52/2022. Artikkelissa kerrotaan herttuaparin rakkauselämästä ja Williamin ja Katen luonteenpiirteistä. Jutussa kerrotaan myös Catherinen perhetaustasta sekä siitä, millä tavoin Catherine ja Diana eroavat toisistaan.

Lue myös: Herttuatar Catherinen, 40, elämäntarina on kuin sadusta – Nuori Kate Middleton tuskin arvasi, millainen tulevaisuus häntä odotti

X