Erohuhuja kumonneet kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel vierailevat Suomessa – Minkälaista kemiaa parin välillä nähdään nyt?

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saapuvat 20. päivä syyskuuta Suomeen. Vihjaako yhteinen vierailu, että avio-onni kukoistaa taas?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel – puoliso tuttuun tapaan muutaman askeleen perässä vaimoaan.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saapuvat 20. päivä syyskuuta Suomeen. Vihjaako yhteinen vierailu, että avio-onni kukoistaa taas?
(Päivitetty: )
Teksti:
Terhi Harper

”Hip hip, hurraa!” Onnentoivotukset kajahtivat ilmaan iloisina 14. heinäkuuta Borgholmin kaduilla ja Sollidenin linnanpihalla Öölannissa, jossa vietettiin perinteisin menoin kruununprinsessa Victorian 46-vuotissyntymäpäiviä.

Paikalle oli saapunut koko kuninkaallinen perhe kuningas Kaarle XVI Kustaan, kuningatar Silvian ja kruununprinsessaparin johdolla. Myös prinsessa Estelle ja prinssi Oscar olivat juhlimassa äitinsä tärkeää päivää. Kauniiseen kesäpäivään, naurun ja hymyjen taakse kätkeytyi myös jännitystä: katseiden kohteena olivat erityisesti erohuhujen keskelle joutuneet kruununprinsessa ja prinssi Daniel. Millaisia hymyjä ja kosketuksia pariskunta suo toisilleen ja mitä ne kertovat avioliitosta, jonka on väitetty olevan kriisissä?

Syyskuun puolen välin jälkeen kruununprinsessaparin keskinäinen kemia pääsee jälleen yleisön ja tiedotusvälineiden tarkkailun alle, kun he saapuvat harvinaiselle vierailulle Suomeen.

Huhut varjostavat juhlavuotta

Victorian ja Danielin avio-onnea on riepoteltu ensimmäistä kertaa lehtiotsikoissa helmikuussa 2022. Huhut siitä, että prinssi Daniel olisi pettänyt puolisoaan, lehahtivat uudelleen lentoon heinäkuussa juuri kruununprinsessan 46-vuotispäivän kynnyksellä.

Tuolloin ruotsalainen Stoppa pressarna -sivusto arveli, että kuninkaallisparin Öölannin-kesälomaa varjostavat prinssi Danielin grillijuhlat, jotka venähtivät yökerhoiluiksi Tukholman yläluokan suosimalla hienostoalueella Stureplanilla.

Stoppa pressarnan mukaan kuninkaallisen parin välejä hiersi myös prinssi Danielin viettämä aika yökerho­promoottori Kristoffer Ahlbomin kanssa.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X