Yhdistivätkö erohuhut unelmaparin? Aviokriisin kieltäneet Victoria ja Daniel edustavat nyt jopa korostetun yhtenäisinä Ruotsin hovia

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel joutuivat talvella erohuhujen keskelle. Nyt perhe edustaa yhtenäisenä, mutta mikä on totuus unelmaparin suhteen tilasta?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Prinssi Daniel ja kruununprinsessa Victoria vierailivat näin hyväntuulisina Ruotsin Pelastakaa lapset ry:n pääkonttorissa maaliskuun lopussa.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel joutuivat talvella erohuhujen keskelle. Nyt perhe edustaa yhtenäisenä, mutta mikä on totuus unelmaparin suhteen tilasta?
Teksti:
Elina Kirssi

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin avio-onni nousi otsikoihin helmikuun lopussa, kun hovi kommentoi yllättäen huhupuheita Instagram-sivuillaan. Ruotsalainen viihdesivusto Stoppa Presserna oli väittänyt prinssi Danielin pettäneen vaimoaan ja Victorian harkinneen avioeroa.

Hovi painotti haluavansa tehdä perhettä suojellakseen lopullisesti selväksi, että huhuissa ei ole perää. Päivitys osui prinsessa Estellen 10-vuotissyntymäpäivän alle. Ennen poikkeuksellista päivitystä eroepäilyt eivät olleet kulkeutuneet Suomeen, mutta hovin ulostulon jälkeen huhuista tuli kansainvälinen uutinen.

Victorian ja Danielin 20-vuotista suhdetta oli aiemmin pidetty suorastaan unelmaliittona.

Pukeutuminen nyt korostetun yhdenmukaista

Victoria, 44, ja Daniel, 48, ovat viime aikoina edustaneet paljon yhdessä ja lastensa Estellen, 10, ja Oscarin, 6, kanssa. Maaliskuun alussa koko perhe veti turvaliivit, kypärät ja suojalasit ylleen ja piipahti seuraamassa Tukholman Victoriaslussenin rakentamistöitä.

Lisäksi Victoria ja Daniel osallistuivat kahdestaan Ukrainan sodan uhrien hyväksi järjestettyyn hyväntekeväisyystapahtumaan. Avioparilla oli samanlaiset tummansiniset paksut toppatakit, kun he seurasivat vierekkäin ulkoilmatapahtuman ohjelmaa.

Victorian nimipäivänä, 12. maaliskuuta, perhe edusti jopa korostetun yhdenmukaisesti. Yhtenäinen linja edustustehtävissä lienee hovin pr-toimintaa.

Victoria ja Estelle nähtiin vaaleanharmaissa villakangastakeissa ja tummanharmaissa housuissa, lisäksi molemmilla oli samanväriset nahkahanskat. Perheen miesväki Daniel ja Oscar puolestaan luottivat tummanharmaaseen värimaailmaan. Tilaisuus järjestettiin ulkona Tukholman Kuninkaanlinnan edustalla.

Nyt myös Stoppa Presserna on muuttanut uutisointiaan. Hiljattain sivusto julisti Victorian ja Danielin antavan suhteelleen toisen mahdollisuuden.

Kruununprinsessa Victoria, prinsessa Estelle, prinssi Oscar ja prinssi Daniel edustivat harmaansävyisissä asuissa Victorian nimipäivän juhlallisuuksissa. © LEHTIKUVA / ALBERT NIEBOER

Erohuhut saivat panostamaan laatuaikaan – Victoria, Daniel ja lapset lähtivät pohjoisen jäähotelliin

Perhe on lehtitietojen mukaan panostanut myös yhteiseen laatuaikaan. Pian uutisoinnin jälkeen Victoria, Daniel ja lapset lähtivät uutisotsikoita karkuun koko perheen yhteiselle urheilulomalle.

Maaliskuun lopussa puolestaan koko perhe vietti viikonlopun Jukkasjärven Jäähotellissa Ruotsin Lapissa lähellä Kiirunaa, kertoo Svensk Damtidning -lehti.

Perhe majoittui Victorian pikkuveljen prinssi Carl Philipin ja Oscar Kylbergin suunnittelemassa sviitissä. Huone on sisustettu Kesäyön unelma -teemalla, ja sisustuksessa on käytetty jään lisäksi kukkia ja kasveja.

Parivuoteella porontaljoilla pötkötellessään Victoria ja Daniel ovat voineet ihastella jääseinien sisällä olevia kesäisiä kukkia. Juhannustunnelmaa lisää äänimaailma: huoneessa voi kuunnella mehiläisten surinaa ja tuulen huminaa.

Hotellin edustaja kertoi Svensk Damtidningille, että perhe kävi koiravaljakkoajelulla ja lisäksi he kokeilivat taitojaan jäänveistossa.

Victoria ja Daniel ovat pitäneet yhtä 20 vuotta, josta 11 vuotta he ovat olleet naimisissa. Onni täydentyi 10 vuotta sitten Estelle-tyttärellä ja 6 vuotta sitten Oscar-pojalla. © Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se

Lue myös: Ruotsin hovissa mitta täyttyi – Onko kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin unelmien avioliitto todellakin kriisissä vai mistä savu nousee?

X