Posse alkaa taas: uutena jäsenenä tubejulkkis Veronica Verho

Jaa artikkeliTilaa Seura
Possen seitsemännellä kaudella nähdään uusia ja vanhoja kasvoja.
Possen seitsemännellä kaudella nähdään uusia ja vanhoja kasvoja. © Mtv
Posse -viihdeohjelman possemaisuus tarkoittaa sitä, että aikuiset osaavat nauraa, vaikka ei naurattaisi. Kun mennään epämukavuusalueelle, siellä on epämukavaa.

Viihdeohjelma Posse alkaa taas ja vuorossa on peräti seitsemäs kausi. MTV tiedotti elokuussa 2014, että alkaa ”positiivisen anarkistinen suora show”. Possen luvattiin vievän julkkikset ”epämukavuusalueelle”. Duudsonien nelikko ja Putouksen tähdet kävelivät rivissä mustissa puvuissa kuin Reservoir Dogsissa.

Tässä oli itselleen vaarallinen joukko, joka saattoi ampua toisiaan jauhotykillä naamaan. Väkivalta muokattiin koko perheen viihteeksi. ”Äkkivääryys” tarkoitti kävelyä silmät sidottuina tai wasabin syömistä.

Positiivinen anarkismi söi myös miestä. Aku Hirviniemi uupui kesken vuoden 2016. Pirkka-Pekka Petelius, Jenni Dahlman sekä tubetähdet Lakko ja Herbalisti viihdyttivät kauden.

Nyt seitsemännellä kaudella alkuperäisistä jäljellä ovat viisikymppinen Jaakko Saariluoma ja nelikymppiset Jarppi Leppälä sekä HP Parviainen. Nuorta yleisöä houkutellaan parikymppisellä tubejulkkiksella Veronica Verholla.

He järjestävät Posse GP:n, jossa ”tähtikuljettajien” korvanappiin annetaan ”possemaisia tehtäviä”.

Posse, pe 24.1. klo 20.00 Mtv3

Lue myös: Paasosen polttaritoimisto: Heikki Paasonen luotsaa ikimuistoisia polttareita

X