Sketsiviihdettä kaipaava hauskuuttaja Kalle Lamberg jatkaa Stadi vs Lande -tietovisailun juontajana

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kalle Lamberg saa työssään ihmiset nauramaan.
Kalle Lamberg saa työssään ihmiset nauramaan. © Mtv3
Viihteellinen Stadi vs Lande -tietovisailu jatkuu keskiviikkona. Ensimmäisenä vuorossa on julkkisjakso, jossa molempien joukkueiden riveissä nähdään tuttuja kasvoja.

Stadi vs Lande -tietovisailu jatkuu uusilla jaksoilla, joista ensimmäisenä on julkkisjakso. Molempien joukkueiden riveissä nähdään mm. jääkiekkoilijoita, entisiä huippu-urheilijoita ja Maajussille morsian -ohjelmasta tuttuja kasvoja. Juontajina jatkavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. 33-vuotias Lamberg saa työssään ihmiset nauramaan. Mikä häntä itseään huvittaa?

”Aika sellaiset yksinkertaiset, tyhmät ja lapselliset jutut. Mitä yksinkertaisempaa, sen iisimpää on saada minut nauramaan”, hän toteaa.

Lamberg on myös tehnyt teatteria ja draamarooleja. Hänet nähdään jälleen tammikuussa alkaneessa Possessakin. Vaikka katsojat ovat jo tottuneet suoriin lähetyksiin, ovat ne esiintyjille aina erityisen kutkuttavia.

”Niissä pitää elää hetkessä ja kaikilla on hyvä energia. Mutta kerran kun mokaat, stressaat aina, mokaatko uudestaan.”

Vuonna 2016 Saturday Night Liven suorassa lähetyksessä oli yksi tiukka paikka. Lambergilla oli sketsi Jussi Vatasen kanssa, mutta lavalla tätä ei näkynytkään missään.

”40 henkeä lähti etsimään Jussia. Hän sitten juoksi vähän myöhässä paikalle. Jotain liibalaabaa siinä höpisin siihen asti.”

Sketsiviihdettä Lamberg kaipaa.

”Olisi kiva tuoda ihan rehelliset sketsisarjat takaisin. Niitä ei Suomessa oikein enää ole.”

Stadi vs Lande, ke 26.2. klo 20.00 Mtv3

Lue myös: PlayOff: Haluatko jalkapallotähdeksi? – Sebastian Sorsa tv-sarjan ohjelmaisännäksi

X