Suomen surkein kuski -ohjelman tuomaristoon palannut Emma Kimiläinen: ”Hirvitti huomata, ettei kuskien taso ole parantunut”

Autourheilija Emma Kimiläinen palaa Suomen surkeimman kuskin tuomaristoon lähes vuosikymmenen jälkeen.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Autourheilija Emma Kimiläinen nähdään jälleen Suomen surkeimman kuskin tuomaristossa. © mtv

Autourheilija Emma Kimiläinen palaa Suomen surkeimman kuskin tuomaristoon lähes vuosikymmenen jälkeen.
Teksti: Anu Räsänen

”Tein ohjelmaa edellisen kerran, kun olin juuri synnyttänyt tyttäreni, ja hän täyttää nyt keväällä yhdeksän. Vähän hirvitti huomata, ettei kuskien taso ole siinä ajassa parantunut”, Emma Kimiläinen naurahtaa.

”Tällä kaudella nähdään kuitenkin hienoja kehityskaaria, joista tunsin aitoa ylpeyttä. Toisaalta mukana on myös aivan totaalisen shokkijärkytyksen hetkiä, jolloin mietin, että eiväthän asiat voi mennä näin. Kaikista pelottavista tilanteista huolimatta ihmisvahingoilta onneksi säästyttiin.”

Uudella kaudella on mukana myös julkisuudesta tuttuja ihmisiä Jouni Hynysestä Krisse Salmiseen. Kimiläinen vihjaa, että julkkiskuskienkin suorituksissa nähdään osaamista varsin laajalla kirjolla.

Emma Kimiläinen ehtii kisatauolla ohjelmantekoon

Kimiläinen itse ehti pitkästä aikaa mukaan Suomen surkeimpaan kuskiin, sillä ohjelma kuvattiin viime kesänä hänen kilpailutauollaan.

”Saan harvoin pitkiä tv-proggiksia sopimaan kalenteriini, sillä kisamatkat menevät kaiken edelle. Nyt tuottajat kysyivät minua mukaan hyvissä ajoin, ja aikataulujakin venkslattiin vähän kisojeni mukaan.”

Parhaillaan Emma Kimiläinen kilpailee naiskuskien omassa W Series -sarjassa, jonka kisat alkavat toukokuussa.

Suomen surkein kuski, ma 21.3. klo. 21.00, MTV3

Lue myös: Käytetty sähköauto on nyt haluttu – Mitä pitää koeajossa ottaa huomioon? Paljonko vanhasta autosta kannattaa maksaa? Kokosimme vinkit autonostajalle!

X