Kesähäät! Heidi Suomi menee naimisiin – Kesämorsian astelee avioon Tinder-rakkaansa kanssa: ”Ei ole kirkko-osuutta – ennemminkin bileet”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Heidi Suomi
Heidi Suomi odottaa jo kesähäitään. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Heidi Suomi menee naimisiin Tinder-rakkaansa kanssa, jonka tapasi reilu viisi vuotta sitten. Näin rennot ovat tulevan hääparin kesähäät!

Radio Novan juontaja Heidi Suomi astelee pian onnellisesti avioliittoon kauan odotetuissa kesähäissä, joista tuleva morsian ei ole juuri stressiä ottanut. Luvassa on kirkkohäiden sijaan hyvät bileet.

”Isot pilarit on kunnossa. Meillä ei ole mitään kirkko-osuutta, vaan enemminkin bileet. Kevyet ja rennot juhlat”, Heidi Suomi kertoi Hälsans Kökin tilaisuudessa hotelli St. Georgen Wintergardenissa Helsingissä.

Lue myös: Luulitko, että Tinder on moderni keksintö? Näin nuoret hakivat tuhat vuotta sitten toisistaan matchia – puukon ja tupen avulla

Heidi Suomi löysi rakkaansa Tinderistä

Viisi ja puoli vuotta yhdessä ollut pari tapasi perinteisesti Tinderissä. Oliko kohtaaminen rakkautta ensisilmäyksellä?

”Ei kai ihan rakkautta sentään, mutta ihastumista kyllä. Aloimme heti tapailla.”

Parasta rakastumisessa on Heidi Suomen mielestä sen mysteeri sinänsä.

”Se aika selittämätön yhteys ja se mikä toisessa vetoaa. On ihan hyväkin niin, ettei sitä voi selittää. Jos voisi, niin siihen olisi olemassa varmaan jokin kaava.”

Juontotöiden lisäksi urheilullinen Suomi pyörittää yhteistä padelyritystä miehensä kanssa Hämeenlinnassa.

Yhdessä yrittäminen on sujunut Suomesta yllättävänkin hyvin.

”Viihdymme hirveän hyvin yhdessä. Totta kai joskus tulee hetkiä, että on kiva kun on omia juttuja, mutta meillä molemmilla onneksi on. Olemme pystyneet kaiken sumplimaan. Yhdessä olemme ja firma pyörii”, Heidi Suomi hymyili.

Lue myös: Janni Hussi paljastaa arjestaan ja suhteestaan Joel Harkimoon: ”On mahdoton ajatus, että joutuisin pyytämään puolisoltani rahaa”

Janni Hussi

Janni Hussi ja Joel Harkimo menevät naimisiin vielä tänä vuonna: ”En ole ikinä haaveillut isoista prinsessahäistä, eikä sellaisia ole meille tulossa.” © Liisa Valonen

X