Upea Kuninkaalliset-lehti nyt kaupoissa – kaikki hovien draamasta ja The Crown -reportaasi kuvauspaikoilta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Seuran Kuninkaalliset-erikoislehdessä kerrotaan muun muassa Suomessa vietetyistä kuninkaallisista häistä ja siitä, mikä Monacon ruhtinas Albertia kiehtoo Lapissa. © SEURA
"Seuran Kuninkaalliset-erikoislehti tuo esiin piiloon jääneitä yksityiskohtia – kerromme muun muassa kuninkaallisista häistä, joissa suomalaismies sai prinsessansa", kirjoittaa päätoimittaja Erkki Meriluoto.

Suomi on kuninkaallisten maa. Sen uskaltaa sanoa ihmisten mielenkiinnon ja puheenaiheiden perusteella. Kuninkaalliset kiinnostavat, vaikka omaa kuningasta tai kuningatarta meillä ei olekaan, on täältä tasavallastamme käsin hienoa poimia jännittävimmät käänteet muiden maiden hoveista.

Draama pitää kuninkaalliset otsikoissa

Viime kuukausina draamaa onkin riittänyt. Ensin Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa vähensi valtaa ja velvollisuuksia muilta lapsiltaan paitsi kruununprinsessa Victorialta.

Pian perään Britanniasta kuului uutisia: prinssi Harry ja puolisonsa Meghan jättivät koko hovin ja muuttivat Atlantin toiselle puolen – ja samaan aikaan prinssi Andrew ryvettyi henkilökohtaisessa skandaalissaan.

Viimeisimpänä käänteenä Elisabetin tyttärenpojan Peterin pitkä avioliitto on päättymässä dramaattisesti, ja lehtitietojen mukaan Autumn-vaimo on lähdössä Kanadaan.

Mitähän Monacossa ja muissa Euroopan hoveissa seuraavaksi keksitään?

Upea reportaasi The Crownin kuvauspaikoilta

Oman historiallisen hienon viihdearvonsa on tuonut The Crown -sarja, jota kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Netflixistä. Kävimme aistimassa tunnelmia sarjan kuvauspaikoilla Englannissa.

Seuran Kuninkaalliset -erikoislehti kertaa viime aikojen käänteet, mutta luo myös syvällisemmän kuvan eri hovien elämästä, historiallisista käännekohdista sekä tuo esiin piiloon jääneitä yksityiskohtia – kerromme muun muassa kuninkaallisista häistä, joissa suomalaismies sai prinsessansa.

Kannattaa siis hankkia tämä erikoislehti kaupasta ja lähteä mukaan nautinnolliselle matkalle kuninkaallisten maailmaan!

Seuran Kuninkaalliset-erikoislehdessä perataan muun muassa brittihovin viime aikojen dramaattisia käänteitä Harryn ja Meghanin lähdöstä ja prinssi Andrew'n yllä vellovasta skandaalista.

Seuran Kuninkaalliset-erikoislehdessä perataan muun muassa brittihovin viime aikojen dramaattisia käänteitä Harryn ja Meghanin lähdöstä ja prinssi Andrew’n yllä vellovasta skandaalista. © SEURA

Seuran Kuninkaalliset-erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä 5. maaliskuuta alkaen.

X