Seuran viikkohoroskooppi 24.4–30.4. – Paljon onnea, Laura Birn!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laura Birn viettää 43-vuotissyntymäpäiväänsä 25. huhtikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Laura ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi. 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laura Birn viettää 43-vuotissyntymäpäiväänsä 25. huhtikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Laura Birn!

Härkä (20.4.–20.5.)

Jonkinlainen taakka putoaa harteiltasi, mikä keventää mielialaasi ja avaa eteesi uusia mahdollisuuksia. Rakkaudessa puhaltavat lämpimät tuulet, ja saatat olla viimein valmis lähestymään ihastuksesi kohdetta tai syventämään jo alkanutta suhdetta. Jakson loppu on härällä tunteiden ja ajatusten jakamisen parasta aikaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Pinnan alla kuplii, ja olosi voi olla levoton. Jakson edetessä voit huomata vanhan asian tai suhteen valtaavan yhä enemmän tilaa mielessäsi. Ehkä vanha suola janottaa tai jokin kesken jäänyt asia vaatii loppukaneettia. Sinulla on nyt paljon ajateltavaa, ja seuraelämän sijaan viihdyt paremmin omissa oloissasi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ravun mieltä vaivanneet ongelmat tai askarruttaneet kysymykset ratkeavat nyt kuin itsestään. Tekemisiisi tulee aivan uudenlaista helppoutta ja lentoa, ja vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Jakso suosii suoraa toimintaa, ja sama pätee myös sydämen asioihin. Nyt kannattaa olla aloitteellinen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Mikäli leijonana olet havitellut keskeisempää roolia jossain hankkeessa tai yhteisössä, nyt tähtitaivas tarjoaa siihen loistavat edellytykset. Älä epäröi tuoda julki toiveitasi, ajatuksiasi ja osaamistasi, sillä ne saavat hyvän vastaanoton. Sinusta huokuu lumoa ja säihkettä, joka herättää muissa uteliasta kiinnostusta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jos ihmissuhteissasi on esiintynyt jännitteitä tai riitoja, nyt on luvassa selkeämpää ja leppoisampaa menoa. Rentoudu ja lataa akkujasi, sillä jotain uutta on tulossa, ja se vaatii sinulta sekä keskittymistä että venymistä. Romantiikkaa haikailevien kannattaa olla aktiivisia erityisesti jakson loppupuolella.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Edessäsi on yltäkylläisyyden jakso. Elämääsi on tulossa jotain lisää. Pankkitilisi saldo voi kasvaa, tuttavapiirisi laajentua tai rakkaus leimahtaa aiempaa isompaan roihuun. Vaaka-merkillä luovuus kukoistaa ja voi tuottaa jonkin kokeilemisen arvoisen idean. Nautit vilkkaasta seuraelämästä ja olet omiasi luomaan tunnelmaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Elät nyt hyvin vahvaa jaksoa, jolla saattaa olla merkitystä tulevaisuutesi kannalta. Intuitiosi viestii tavallistakin voimakkaammin ja ohjaa valintojasi. Tunteet voivat nyt kuohahdella ja kärpäsistä kasvaa helposti härkäsiä. Turhaa draamaa kannattaa kuitenkin välttää ja ­käyttää sekin energia mielekkäämmin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinussa on nyt pontta, jonka turvin harpot kohti tavoitettasi. Jos sellaista ei ole, pohdi, mihin suuntaan haluaisit elämääsi lähteä viemään tai mitä siinä haluaisit kenties muuttaa. Jakso suosii uusia alkuja, joten vanhasta painolastista, huonoista valinnoista tai tottumuksista on nyt tavallista helpompi irrottautua.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jaksoa leimaa kepeys ja leikkisyys, ja etenkin sosiaalinen elämäsi on rikasta ja antoisaa. Saatat nyt sallia itsellesi tavallista enemmän vapauksia ja haluat nauttia elämästä, ystävyydestä ja rakkaudesta. Jos innostut jostain uudesta hankkeesta, se liittyy todennäköisimmin kotiin tai vapaa-ajan harrasteisiin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakso on osaltasi sadonkorjuun aikaa. Saat tunnustusta tai palkkion aiemmin tekemästäsi työstä. Se voi tuntua konkreettisesti kuk­karossasi tai jonkinlaisena asemasi vakiinnuttamisena tai parantumisena. Jakson lopulla ihmis­suhteet nousevat keskiöön. Jokin uusi suhde tai ­kumppanuus voi silloin saada alkunsa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet nyt hyvin intuitiivinen ja teet päätöksiä vaistosi varassa. Jaat pyydettäessä osuvia neuvoja ja tarjoat tuoreita näkökulmia. Niistä voi viritä kiinnostavia keskusteluja, jotka puolestaan voivat sysätä alkuun muutosten vyöryn. Jakson lopulla tunnelma pehmenee ja kevenee, ja silloin romantiikka astuu mukaan kuvioihin.

Oinas (21.3.–19.4.)

Sinulla oinaana ei yleensäkään ole tapanasi jarrutella tai jahkailla, mutta nyt paahdat eteenpäin kaasu pohjassa. Sitä mukaa kuin yksi tavoite täyttyy, löydät uusia kiinnostuksen kohteita ja syöksyt niiden perään. Rakkaudessa teet valloituksia leikiten, mutta mikäli kaipaat jotain pysyvämpää, on syytä hidastaa tahtia.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X