Kuokkavieras Kataja -ohjelmanteko jännitti, hävetti ja nolotti – Janne Kataja paljastaa myös mieleenpainuvimman kohtaamisen

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuokkavieras Kataja -ohjelmantekijät Hannu Pyyhtiä, Janne Kataja ja Sami Auru.
Kuokkavieras Kataja -ohjelmantekijät Hannu Pyyhtiä, Janne Kataja ja Sami Auru. © MTV3
Janne Kataja valtaa tällä viikolla tv-ruudun kahden ohjelman voimin. Lauantaina alkavat Kuutamolla-­viihdeohjelman uudet jaksot, ja ­maanantaina paluun tekee Kuokkavieras Kataja, jossa testataan suomalaisten vieraanvaraisuutta.

Janne Kataja kiertää Kuokkavieras Kataja -sarjassa eri puolilla Suomea soittelemassa ovikelloja ja kyselemässä, pääsisikö kylään.

”Jännitti, hävetti ja nolotti”, Kataja kuvailee kuvausreissutunnelmiaan.

”Kun päivät venyivät, saatoimme pimpottaa jonkun ovikelloa puolenyön aikoihin ja kysyä, voisimmeko tulla teille yökylään. Sehän on täysin moukkamaista. Asiassa auttoi tietoisuus siitä, että olimme ­tekemässä hyväntahtoista ohjelmaa.”

Häpeää enemmän Kataja tunsikin lopulta iloa, sillä hän nauttii ihmisten kohtaamisesta. Yksi mieleenpainuvimmista kohtaamisista sai alkunsa, kun epäileväinen rouva löi oven kiinni kuvausryhmän nenien edestä.

”Seuraava rouva sen sijaan avasi ovensa, ja hän kertoi meille lähiomaisensa menetyksestä ja suuresta surustaan. Sitten tämä ensimmäinen rouva saapui varoittamaan naapuriaan, että täällä liikkuu jotain hunsvotteja – ja tunnisti meidät. Todettuaan meidät lopulta ihan mukaviksi hänkin jäi kylään, ja samalla naapurukset tutustuivat toisiinsa paremmin ja löysivät toisistaan juttuseuraa.”

Kuutamolla, lauantai 18.3. klo 21.00, MTv3

Kuokkavieras Kataja, maanantai 20.3. klo 20.00, MTV3

Lue myös: Intohimoinen ja impulsiivinen Janne Kataja: ”Olen ääri-ihminen – teen kaikki asiat totaalisesti tai en lainkaan”

Näyttelijä-juontaja Janne Kataja

Janne Kataja uskoo, että jokaisen pitää saada ansionsa ja ahkeruutensa mukaan. ”Kiitoksen kalastelu on tietynlaista ahneutta.” © Vesa Hämäläinen

X