Muumipeikko on Muumilaakso -sarjan todellinen tähti!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Muumilaakso -sarjan toinen kausi alkaa!
Muumilaakso -sarjan toinen kausi alkaa! © Moomin Characters Gutsy Animations
Muumilaakso jalostaa kansallisaarteen asemaan nousseet hahmot onnistuneesti 2020-luvulle. Kolmiulotteisen oloisiksi animoidut muumit ovat hauskannäköisiä, ja koko animaatiojälki on komeaa ja muumihenkistä.

Muumipeikko ja muut Tove Janssonin luomat Muumilaakson rakastetut asukit päivitettiin viime vuonna uuteen sarjaan. Onneksi tämä suomalais-brittiläinen sarja Muumilaakso on tehty. Ja onneksi sarjan toinen kausi näyttää ja kuulostaa yhtä hyvältä kuin ensimmäinenkin.

Mikä parasta, tarinat eivät sorru söpöilyyn, vaikka ne viestivätkin ystävyyden voimasta ja välittämisen tärkeydestä. Seikkailuissa on sopivasti vauhtia lapsikatsojille, ja riiviömäisestä huumorista löytyy koukkuja myös aikuisille. Tätä uskaltaa aidosti sanoa koko perheen sarjaksi.

Toinen kausi alkaa jaksolla, josta löytää halutessaan jopa feministisiä sävyjä, kun Niiskuneiti antaa kerskurin kuulla kunniansa. Alina Tomnikov on mainio itsenäisen Niiskuneidin roolissa, ja sarja on muutenkin roolitettu onnistuneesti. Toisella kaudella uusiksi ääninäyttelijöiksi sivurooleihin tulevat muun muassa Riku Nieminen, Anna Puu, Paula Vesala, Jorma Uotinen ja Iina Kuustonen. Todellisia tähtiä ovat kuitenkin Muumilaakson asukit itse Muumipeikon johdolla!

Muumilaakso, ma 2.3. klo 18.00 Tv2

Lue myös: Poliittisen satiirin sanansaattaja Jukka Lindström ei pelkää tarttua poliittisiin aiheisiin

X