Professor Green tutkii pahamaineista sosiaaliryhmää, valkoisen työväenluokan miehiä

Professor Green tunnetaan ilmiöihin pureutuvien televisiodokumenttien tekijänä.
Professor Green tunnetaan ilmiöihin pureutuvien televisiodokumenttien tekijänä. © Swan Films / Yle Kuvapalvelu
Kameramies seuraa kintereillä, kun mediavaikuttaja Professor Green tapaa ihmisiä heidän omissa elinpiireissään ja kertoo ääniraidalla ajatuksistaan.

Köyhistä oloista tuleva brittiläinen muusikko ja mediavaikuttaja Professor Green tunnetaan nyky-yhteiskunnan ilmiöihin ja ongelmiin pureutuvien televisiodokumenttien tekijänä.

Tässä kaksiosaisessa ohjelmassa Green tutkii pahamaineista ja pelättyä sosiaaliryhmää, valkoisen työväenluokan miehiä. Esimerkkihenkilöitä tai viiteryhmiä on kuusi. Tavataan pukupäinen nuorimies, joka haluaa edetä maailmassa opiskellen ja yrittäjiä, jotka aikoivat lyödä rahoiksi laittomilla jättijuhlilla. Odotetumman oloinen taitaa olla ajelehtiva nuori, jonka viisikymppinen katujen kasvatti ottaa suojatikseen ja vie nationalistiselle marssille.

Mielenosoittajat väittävät pakistanilaisia maahanmuuttajia saastaisiksi raiskaajiksi, eivätkä turhia kuuntele, kun Green yrittää esittää kysymyksiä tai kertoa omien taustojensa samanlaisuudesta.

Professor Green: Vihaiset valkoiset miehet, ti 10.12. klo 21.50 Tv2

Lue myös: Uskomattomat wannabe-diivat -dokumentissa tavataan Britannian kovimmat diivailijat