Seuran horoskooppi 3.8-9.8. – Hyvää syntymäpäivää, Jukka Hildén!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Jukka Hildén
Jukka Hildén syntyi 3. elokuuta vuonna 1980. Onnea Jukka ja muut merkkipäiviään viettävät! © Marjo Tynkkynen/Om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Esiintyjä Jukka Hildén viettää 42-vuotissyntymäpäiväänsä 3. elokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Jukka Hildén!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on nyt matkassasi ylimääräinen annos onnea ja rohkeutta, joten ei kannata olla vaatimaton tai tyytyä tavanomaiseen. Pane itsesi kunnolla likoon ja lähde kokeilemaan jotain aivan uutta. Sinua voi onnistaa myös kaupoissa. Saatat tehdä kerrassaan hienon löydön tai onnistua tinkimään erityisen hyvän hinnan.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vuorovaikutus on jakson avainsana. Varaudu tiiviiseen kanssakäymiseen naapureiden, sisarusten tai työhön tai harrastukseen liittyvien henkilöiden kanssa. Sinulla on sana hallussasi, mutta et silti saa nyt välttämättä tahtoasi helposti läpi. Huomioi vastapuolenkin näkemykset ja tyydy tarvittaessa kompromissiin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Löydät itsestäsi uudenlaista päättäväisyyttä ja uskallat tuoda ajatuksiasi ja toiveitasi tavallista selkeämmin esiin. Roolisi jossain yhteisössä voi kasvaa, tai huomaat muussa yhteydessä, että sinulla on paljon enemmän vaikutusvaltaa kuin olet tullut ajatelleeksi. Seuraava askel onkin päättää, miten sitä käytät.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso suosii syvällisiä ja henkeviä keskusteluja. Saatat oivaltaa jotain uutta tai auttaa jotakuta toista näkemään asiat uudessa valossa. Osaat myös ilmaista itseäsi poikkeuksellisen hyvin kirjallisesti. Ehkä innostut laatimaan mielipidekirjoituksen tai vetoomuksen jonkin itsellesi tärkeän asian puolesta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Saatat nyt olla haluton tekemään päätöksiä ja ratkaisuja, ja jahkailusi voi kismittää muita asianosaisia. Älä silti suostu painostettavaksi, sillä empimiseesi on olemassa jokin syy. Kun selvität sen ensin itsellesi, sen jälkeen sinun on helpompaa perustella kantasi muillekin, ja voitte etsiä uusia vaihtoehtoja.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sosiaalinen elämäsi on mukavassa nosteessa, ja nautit saadessasi viettää aikaa ystäviesi ja läheistesi kanssa. Jakso sisältää myös jonkin ­ihmissuhteisiin liittyvän yllätyksen. Joku voi uskoa sinulle salaisuuden tai tuttavapiiriisi ilmestyy uusi henkilö, joka osoittautuu ajan myötä erityisen tärkeäksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Et sulaudu tapettiin vaan uskallat erottua joukosta. Osaksesi sataakin runsaasti huomiota ja kohteliaisuuksia. Itseluottamuksesi on vankka, etkä taatusti jää sanattomaksi tiukoissakaan tilanteissa. Jos haluat itsellesi enemmän sananvaltaa tai näkyvämmän roolin, nyt on hyvä hetki tehdä itseään tunnetuksi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinun voi nyt olla vaikeaa tulla ymmärretyksi, ja siksi hyvätkin ideasi voivat saada laimean vastaanoton. Älä lannistu vaan yritä paremmalla onnella myöhemmin uudestaan. Jos mielesi on kovin levoton, panosta tavallista raskaampaan fyysiseen harjoitteluun. Se kesyttää vauhkot ajatukset ja tyynnyttää mielesi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Siinä missä muuttuvissa tilanteissa monilla menee sormi suuhun, sinä luovit itsevarmasti eteenpäin ja poimit hyödyt sieltä, missä niitä on tarjolla. Rohkeutesi on ehdottomasti etu, mutta älä erehdy pitämään itseäsi voittamattomana tai ota liian suuria riskejä. Ihmissuhteesi kukoistavat, ja olet suosittua seuraa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Nyt sinun kannattaa pyytää palvelusta, esittää treffikutsu tai tuoda muuten itseäsi, ajatuksiasi ja toiveitasi esiin. Osaat asetella sanasi niin, että muut ottavat ne suopeasti vastaan ja tukevat mielellään ehdotuksiasi. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee esiin. Siinäkin sinulla on valttikortit.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ajattelet ehkä, että jos et toimi heti, jäät ­paitsi jostain tärkeästä. Asia on juuri päinvastoin, sillä turha hätiköinti voi pilata mahdollisuutesi saavuttaa jotain aidosti toivomaasi tai tärkeää. Muista siis maltti, ja anna asioiden ja henkilöiden paljastaa todellinen luonteensa ennen sitoutumistasi mihinkään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Hoksottimesi toimivat tavallista nopeammin ja tehokkaammin. Jakso sopiikin uusien asioiden opetteluun ja ongelmien ratkaisemiseen. Jos sellaisia ei tahdo löytyä, tarjoa jotain muuta tarpeeksi haastavaa pureskeltavaa aivoillesi, sillä ne eivät nyt pidä tyhjäkäynnistä. Nyt on myös hyvä hetki laatia suunnitelmia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X