Seuran horoskooppi 6.9–12.9. – Paljon onnea, Sakari Kuosmanen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Sakari Kuosmanen viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 6. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Sakari ja muut merkkipäiviään viettävät!© Tiia Ahjotuli /Om-arkisto

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Sakari Kuosmanen viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 6. syyskuuta.
Teksti: Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, laulaja Sakari Kuosmanen!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakso lupailee sinulle miellyttävää menoa. Vakiintuneiden suhde huokuu seesteistä auvoa, ja mikäli jännitteitä on ollut, viimeistään nyt ne raukeavat. Kumppania kaipaavan tielle saattaa tupsahtaa joku, jonka kanssa kemiat kohtaavat ja sielut lyövät kättä. Raha-asiatkaan eivät nyt tuota erityisiä huolenaiheita.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jokin elämässäsi kaipaa korjaamista. Olet ehkä yrittänyt kaunistella asiaa tai kieltää sen olemassaolon, mutta nyt on aika kääriä hihat ja hoitaa se pois häiritsemästä. Jakso tarjoaa taustatukea, sillä ihmissuhteesi ovat vankalla pohjalla, ja voit luottaa läheistesi apuun. Raha-asioissa tarkkuus on nytkin valttia.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa.

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Rakkaudessa ja ystävyydessä puhaltavat l­ämpöiset tuulet. Tiedät, ketkä ovat tärkeimpiä ihmisiäsi, ja olet valmis tekemään kaikkesi heidän hyväkseen. Muissa yhteisöissä voit joutua ­hakemaan hieman paikkaasi tai kokea ulkopuolisuutta. Älä puske väkisin vaan pysy hetki sivustakatsojana. Kohta palaset loksahtavat paikalleen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jokin sinusta riippumaton asia mutkistaa suunnitelmiasi. Koska et voi sille mitään, mieti, miten voit tulla parhaiten toimeen muuttu­neessa tilanteessa. Luovuus ja huumori auttavat. Ihmissuhteissasi on lämpöä ja hyviä kohtaamisia. Sinkut herättävät romanttista mielenkiintoa ja saattavat heittäytyä seikkailuun.

Kauris (22.12.–19.1.)

Ajoitus on nyt se, mikä erottaa menestyksen mahalaskusta. Saadessasi idean tai ajatuksen sinun voi olla vaikea hillitä itseäsi, mutta liika hätiköinti kostautuu nyt tavallistakin helpommin. Odota rauhassa vihreää valoa ja anna vasta sitten palaa. Merkki voi tulla monessa muodossa, mutta tunnistat sen kyllä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinusta voi tuntua siltä kuin ponnistelisit vastavirtaan tai raivaisit tietäsi viidakossa. Tahtotilasi on vahva, mutta vastuksia on hieman liikaakin. Olet edellä aikaasi, ja siksi muiden on ehkä vaikea käsittää, mihin tähtäät. Jatka vain sinnikkäästi. Olet oikealla tiellä, ja ennen pitkää muutkin sen tajuavat.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet karismaattinen ja intohimoinen, ja tenho­voimasi puree niin romantiikassa kuin muissakin hankkeissasi. Sinulla on nyt myös mahdollisuus yltää taloudelliseen menestykseen. Tuntuu, että kaikki, mihin kosket, muuttuu kullaksi. Jaksosta kannattaakin ottaa kaikki irti ja nauttia sen lahjoista täysin siemauksin.

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet tottunut olemaan ohjaksissa ja määräämään tahdin niin työssä kuin henkilökohtaisissa suhteissakin, mutta jakso on niin oikukas ja yllättävä, ettei vanha tyyli nyt toimi. Älä yritä puristaa väkisin vaan antaudu tarkkailijan rooliin. Vaikka asiat eivät mene suunnitelmiesi mukaan, jyvät satavat silti laariisi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso on hieman hämmentävä, ja sinun voi olla vaikea saada selkoa muiden motiiveista tai edes omista mielipiteistäsi. Kärsivällisyys on paras työkalu. Anna asioiden rullata omalla painollaan ja muiden tehdä ensimmäinen siirto ihmis­suhteissa. Jakson loppu on paljon alkua viisaampi, ja silloin tiedät, mitä tehdä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä. Kaikenlainen vehkeily on tuomittu epäonnistumaan, ja l­uottamus, tasa-arvo ja vastavuoroisuus puolestaan lujittavat jo olemassa olevia suhteita tai luovat hyvän pohjan orastaville suhteille. Jokin loppuelämän ystävyys voi saada alkunsa, ja kumppanuudet saattavat nousta uudelle tasolle.

Rapu (21.6.–22.7.)

Raha-asiat vievät liikaa aikaasi ja huomiotasi. Sinulla on taipumus murehtia asioita etukäteen, mistä harvoin on iloa tai hyötyä. Se voi myös aiheuttaa jännitteitä parisuhteessasi tai saada sinut kitsastelemaan liikaa, jolloin elämänlaatusi kärsii. Kiinnitä huomiosi asioihin, jotka ovat hyvin ja tuovat iloa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kuuntele vaistoasi etenkin uusien ihmisten ­kohdalla. Joku voi nyt pyrkiä lähellesi epä­määräisin motiivein. Vaikka rehellisyys ja avoimuus ovat hyviä arvoja, älä paljasta kaikkia korttejasi tai henkilökohtaisimpia asioitasi heti kättelyssä. Uskoudu huolinesi sen sijaan jo luotettaviksi toteamillesi ystäville.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X