Näin Seuran digilehti on luettavissa – Katso ohjeet ja lue Seura-lehden numerot helposti verkossa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näin luet Seuraa kätevästi verkossa
Näin luet Seuraa kätevästi verkossa. © Seura
Lue Seuran digilehti! Nämä ohjeet kertovat, miten luet Seuraa digitaalisena esimerkiksi postilakon aikana tai vaikka lomatkalla.

Seuran digilehti on luettavissa. Jotta voisit lukea Seuran verkkopalvelun tilaajille tarkoitettua aineistoa, tarvitset Otavamedia-tilin, jolla voit kirjautua sisään ja päästä maksumuurin taakse. Tilin luonti tapahtuu helpolla ohjeella.

Näin luot Otavamedia-tilin

Mene osoitteeseen https://otavamedia.fi/rekisteroidy/

Täytä tällä sivulla kaikki pyydetyt tiedot eli osoitetietosi sekä sähköpostisi. Valitse myös salasana Otavamedia-tilillesi.

Näin luot Otavamedia-tilin

Näin luot Otavamedia-tilin. Seura

Muista käydä läpi palvelun käyttöehdot ja hyväksyä ne Lähetä-nappulan yllä olevasta vihreästä ruudusta.

Saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Jos et löydä sitä, tarkistathan varmuuden vuoksi myös roskapostisi. Paina viestissä olevaa nappulaa: Aktivoi tunnus tästä.

NYT pääset kirjautumaan palveluun.

Otavamedia-tilisi ja tilaustietojesi tunnistus tapahtuu osoitetietojesi perusteella. Jos antamasi osoitetiedot täsmäävät rekistereissämme olevien tietojen kanssa, Otavamedia-tilisi avulla sinun pitäisi päästä kirjautumaan verkkopalveluumme.

Jos haluat tutustua verkkopalveluumme, mene osoitteeseen www.seura.fi ja kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu”-kohdasta.

Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa digi@otavamedia.fi tai puhelimitse 09 1566 227, arkisin klo 8–19.

Näin Seuran digi-lehti on luettavissa

1. Löydät uusimman digilehden osoitteesta www.seura.fi ja valitsemalla ylänavigaatiosta oikealta kohdan ”Digilehti”.

Ylänavigaation oikealta kohta ”Digilehti” ja "Kirjaudu".

Ylänavigaation oikealta kohta ”Digilehti” ja ”Kirjaudu”. Seura

2. Digilehteä voit lukea vain Seuran tilaajana. Kirjaudu sisään Otavamedia-tunnuksellasi sivuston oikeasta yläkulmasta. Jos sinulla ei ole vielä Otavamedia-tunnusta, katso ylhäältä ohjeet sen luomiseen.

3. Digilehti-näkymässä näet uusimman lehden vasemmassa laidassa. Kansikuvan alta voit valita joko digilehden tai näköislehden. ”Näköislehti” on suora pdf-kopio printtilehdestä. ”Digilehti” on sisällöltään samanlainen, mutta voit vierittää juttuja helpommin hiirellä tai kännykällä.

Seuran digilehti-näkymä.

Seuran digilehti-näkymä. Seura

Pääset myös helposti selaamaan edellisiä numeroita, jotka löytyvät oikealta. Etusivunäkymässä näet myös lehden sisällön.

4. Kun olet lukemassa yksittäistä juttua, näkymän reunasta pääset a) sisällysluetteloon b) edelliseen juttuun ja c) seuraavaan juttuun.

Näin löydät TV-ohjelmat verkosta

TV-Maailman ohjelmavinkit löytyvät osoittesta:

www.seura.fi/kategoria/tv/

TV-ohjelmien kaikki tiedot löytyvät osoitteesta:

www.ampparit.com/tv

X