Anni Ihamäki juontaa Big Brotheria äitiysvapaalta käsin: ”Totta kai mietin ja punnitsin asiaa monelta kantilta”

Anni Ihamäki (os. Hautala) nähdään nyt toista kertaa Big Brother -juontajana. Ensiesiintymisensä pestissä hän teki ohjelman VIP-kaudella, joka nähtiin keväällä 2021.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Radiojuontaja Anni Hautala ja muusikko Ilkka Ihamäki menivät elokuun puolivälissä naimisiin. Anni vaihtoi samalla nimensä Ihamäeksi.

Anni Ihamäki (os. Hautala) nähdään nyt toista kertaa Big Brother -juontajana. Ensiesiintymisensä pestissä hän teki ohjelman VIP-kaudella, joka nähtiin keväällä 2021.
Teksti: Anu Räsänen

Anni Ihamäki odottaa alkavaa kautta innolla ja jännityksellä, ja jännitystä lisää se, että ohjelman sääntöjä on uudistettu. Kilpailijoilla on ensi kertaa lupa keskustella nimeämisistä ja juonitella koko kauden ajan.

”Aiemmilla kausilla kilpailijat ovat tavallaan olleet muiden armoilla, mutta nyt heillä on mahdollisuus pelata itsensä jopa voittoon asti. On mielenkiintoista ja ihan mahtavaa, että Big Brother, yksi maailman suurimmista formaateista, jaksaa aina uudistua eikä jää junnaamaan paikoilleen”, Anni Ihamäki sanoo.

Äitiysvapaalta töihin

Ihamäki itse saapuu sunnuntai-iltapäivisin tv-studioon äitiysvapaalta käsin, aivan kuin saapui VIP-kauden suoriin lähetyksiinkin.

”Totta kai mietin ja punnitsin asiaa monelta kantilta yhdessä perheeni kanssa. Olen kuitenkin sunnuntaisin aika lyhyen ajan poissa heidän luotaan, ja lapsenihan menevät nukkumaankin jo alkuillasta.”

”Nautin kotona olemisesta, ­mutta on myös kiva ajatus, että saan 13 viikon ajan jutella joka sunnuntai aikuisten ihmisten kanssa ilman keskeytystä – ja käydä vessassa ilman, että kukaan huutaa perään ’äitiä’”, Ihamäki sanoo naurahtaen.

Big Brother Suomi, sunnuntai 4.9. klo 21.00, Nelonen

Lue myös: Jonna Tervomaa kirjoittaa omaelämäkertaa: ”En tiedä, kuinka luotettava kertoja olen”

X