Ikääntymisestä nauttiva Janne Kataja juontaa Kuutamolla -ohjelman uusia jaksoja

Jaa artikkeli
Janne Kataja juontaa Kuutamolla -viihdeohjelmaa.
Janne Kataja juontaa Kuutamolla -viihdeohjelmaa. © MTV
Kuutamolla -viihdeohjelmaa esitettiin Santeri Kinnusen juontamana vuosina 2001–2004. Lauantaina ohjelma jatkuu uusin jaksoin, ja juontajana aloittaa Janne Kataja.

Kuutamolla -ohjelman idea on yksinkertainen: kolme julkisuudesta tunnettua vierasta kertoo kolme väitettä elämästään. Väitteistä kaksi on totta ja yksi valetta. Muiden vieraiden ja studioyleisön on määrä arvata, mikä kertomus ei pidä paikkaansa.

Ensimmäisessä jaksossa satuilevat tubettaja Veronica Verho sekä näyttelijät Miitta Sorvali ja Christoffer Strandberg. Myöhemmin ääneen pääsevät niin Docventuresin Riku Rantala kuin sisäministeri Maria Ohisalokin.

Janne Katajan tehtävä on kuljettaa iltaa uteliaisuus edellä.

”Onneksi olen luonteeltani utelias. Mutta mielestäni se, tunnistaako mielettömien tositarinoiden joukosta valheen, ei ole niinkään kiinni siitä kuinka vaan kuka tarinan kertoo. Arvelen itse tunnistavani valheen tarinoiden kertojasta”, Kataja vakuuttaa ohjelman tiedotteessa.

Keväällä Kataja juhli 40-vuotissyntymäpäiväänsä – koronan vuoksi pienimuotoisesti. Hän kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että on tykästynyt ohimoilleen ilmestyneisiin harmaisiin hapsiin.

”Näiden harmaiden myötä minuun on tullut tietynlaista rauhaa ja malttia.”

Kuutamolla, la 19.9. klo 21.00 Mtv3

Lue myös: Robin Packalen vieraili lastensairaalan pikkupotilaiden ilona säätiön kummivaikuttajana

X