Pienet kodit -sarjassa nikkaroidaan pieniä koteja uuteen uskoon

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Pienet kodit -sarjan juontaja Kristina Petrushina eli Keyyo, sekä nikkarit Mikael, Patrik ja Robin.
Pienet kodit -sarjan juontaja Kristina Petrushina eli Keyyo, sekä nikkarit Mikael, Patrik ja Robin. © Yle kuvapalvelu
Pienet kodit -viihdesarjassa nikkarit panevat uusiksi sekavia asuntoja, tässä tapauksessa jopa tavattoman pieniä nurkkauksia.

Ruotsalaisessa Pienet kodit -sarjassa (½ rum och kök, 2020) ei ole hurraamista lajissaan. Taitavat nikkarit panevat uusiksi sekavia asuntoja, tässä tapauksessa jopa tavattoman pieniä nurkkauksia. Avausjakson Linus asuttaa suihkuverholla erotettua viittä neliötä työkaverinsa alivuokralaisena. Kirkasotsainen nuori bilettäjä on muuttanut maalta Göteborgiin.

Tämäntyyppisillä ohjelmilla on toki aina oma viihdyttävyyspotentiaalinsa, eikä niitä saa ottaa turhan vakavasti. Remppojen käytännön toteutuksesta vastaavat timpurikolmoset Mikael, Patrik ja Robin, oikeastikin kolmosveljekset. Ohjelmaa juontaa koomikko-esiintyjä Kristina Petrushina eli Keyyo (kuvassa) nykytyylillä, jossa ei paljon järkevää sanota, ja oletetaan katsojan tietävän tyypin olevan julkkis.

Kun avausjakson asukkaiden ylenpalttisesta kikatuksesta pääsee yli, saa nähdä, että viidessäkin neliössä pystyy tekemään taikoja. Ja tottakai löytyy optiikka, jolla sekin koppero näyttää avaralta.

Pienet kodit, pe 14.8. klo 17.25 Yle Teema & Fem

Lue myös: Rehellinen ruokakauppa – Ruoan markkinointia rehellisin keinoin

X