Seuran horoskooppi 4.5-10.5. – Hyvää syntymäpäivää, Irina Saari!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Irina
Irina syntyi 10. toukokuuta vuonna 1975. Onnea Irina ja muut merkkipäiviään viettävät! © Tiia Ahjotuli / Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Irina Saari viettää 47-vuotissyntymäpäiväänsä 10. toukokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, laulaja Irina!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ole aktiivinen ja aloitteellinen, sillä passiivinen odottelu ei vie sinua mihinkään. Lähde mukaan toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin, sillä mahdollisuudet uuden mielenkiintoisen tuttavuuden solmimiseen ovat tavallista paremmat. Joku lähipiirissäsi, ehkä sukulainen, koettelee hermojasi. Aseta selkeät rajat.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet sinut kykyjesi suhteen ja uskallat sanoa, missä olet hyvä. Parisuhteessa voi nyt esiintyä kitkaa, mutta ei mitään sellaista, mistä ei puhumalla selviäisi. Kumppania etsivää voi nyt onnistaa. Olet hauskaa seuraa, ja lähelläsi viihdytään. Rahankäytön suhteen olet tavallista varovaisempi ja pitkäjänteisempi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi toukokuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa on luvassa. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut todennäköisesti hieman tasapainoilemaan omien menojesi ja kiinnostuksen kohteidesi ja läheistesi tarpeiden välillä. Joku sinulle tärkeä henkilö tarvitsee tukeasi ja sitä, että olet aidosti läsnä. Jokin uusi projekti tai hanke odottaa, mutta se ei häivy minnekään, vaikket heti säntäisikään sen kimppuun.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Osaat nyt kääntää tilanteet eduksesi ja uskallat puuttua asioihin, joihin et ole tyytyväinen. Kun huomaat, että voit vaikuttaa asioiden tilaan ja muokata niitä mieleisiksesi, itseluottamuksesi ja tyytyväisyytesi kasvavat kohisten. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa, ja osaat nostaa tunnelmaa silläkin saralla.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet vahvasti läsnä kaikessa mitä teet, uskallat heittäytyä rohkeasti tilanteisiin ja reagoit nopeasti muutoksiin. Sinua on nyt mahdotonta yllättää, ja sääliksi käy sitä, joka yrittää huiputtaa sinua jotenkin. Läheiset ihmissuhteesi kukoistavat. Ilmaiset tunteitasi tavallista avoimemmin ja vivahteikkaammin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Toiset ihmiset ovat nyt tärkeitä, sillä heidän kauttaan voit peilata itseäsi ja tunnistaa sekä heikkouksiasi että vahvuuksiasi. Yhteistyö toimii varsinkin hankkeissa, joissa joudut venymään parhaimpaasi ja saat muilta siihen tukea ja kannustusta. Hauska ja toimelias jakso, joka jättää jälkeensä jotain pysyvää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Joudut nyt joustamaan, mutta tee niin vain asioissa, jotka eivät ole tärkeysjärjestyksesi kärjessä. Puolusta arvojasi ja unelmiasi ja ole valmis taistelemaan niiden puolesta. Jakso sisältää matkustelua, mutta kyseessä ei ole huvin vuoksi reissaaminen, vaan matkat liittyvät työhön tai muihin velvollisuuksiin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joku koettaa kyseenalaistaa tavoitteitasi tai kykyjäsi, mutta itseluottamuksesi on vahva, ja tiedät, mihin rahkeesi riittävät. Kumppani, jonka tukeen olet tottunut luottamaan, on nyt vuorostaan rohkaisun tarpeessa. Rakkaus ja ystävyys tuovat paljon iloa elämääsi. Jokin yhteinen matka voi nyt olla ajankohtainen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet nyt hyvin tavoitehakuinen etkä anna minkään tai kenenkään asettua tiellesi. Saavutatkin menestystä, mutta viimeistään sen jälkeen on tärkeää muistaa kiittää heitä, jotka ovat osaltaan olleet mahdollistamassa onnistumistasi. Huolehdi myös siitä, että maltat kovan rutistuksen jälkeen levätä ja rentoutua.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vakiintuneiden kannattaa panostaa parisuhteeseen, jottei kipinä pääse sammumaan. Älä muutenkaan ota mitään tärkeää nyt itsestäänselvyytenä vaan koeta nähdä vaivaa arvokkaina pitämiesi asioiden vuoksi. Sinnikkyytesi ja motivaatiosi voivat nyt joutua koetukselle. Yritä ajatella asioita pitkällä tähtäimellä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Asioiden, ideoiden ja resurssien jakaminen ovat jakson keskiössä. Huomaat. että antaessasi oman panoksesi muiden hyväksi voimasi eivät suinkaan vähene, vaan päin vastoin saat lisää energiaa ja puhtia. Merkityksellisyyden tunne kasvaa saadessasi asioita tapahtumaan, ja sen myötä myös tyytyväisyytesi lisääntyy.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vierivä kivi ei tunnetusti sammaloidu, ja sinulle on nyt tärkeää pysyä liikkeessä ja tuntea meneväsi tavalla tai toisella eteenpäin. Pelkkä ajatus siitä, että jämähtäisit paikoillesi tai toistaisit itseäsi vetää mielesi matalaksi. Kumppanuudet kukoistavat, ja saat hankkeillesi helposti tukea ja ymmärrystä.

 

X