Nämä peruuntuneet kesämenot harmittavat julkkiksia – Näyttelijä Jasmin Hamid: ”Omalla kohdallani koronakevät ei ollut niin paha”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Jasmin Hamid harmittelee peruuntuneiden kesäteattereiden puolesta. ”Se on toki harmi myös näyttelijöiden ja muun henkilökunnan kannalta. Kesäteatterit ovat tärkeä tulonlähde.”
Näyttelijä Jasmin Hamid harmittelee peruuntuneiden kesäteattereiden puolesta. ”Se on toki harmi myös näyttelijöiden ja muun henkilökunnan kannalta. Kesäteatterit ovat tärkeä tulonlähde.”
Toista lastaan odottava näyttelijä Jasmin Hamid oli suunnitellut tänä kesänä nauttivansa maan kesäteatteritarjonnasta – vaan toisin kävi. Näitä peruuntuneita kesämenoja julkisuudesta tutut henkilöt harmittelevat.

Koronakriisi peruutti Suomen lyhyen kesän monet riennot ja tämä on osaltaan harmittanut myös julkkiksia. Jasmin Hamidin ja hänen puolisonsa esikoispoika on nyt puolitoistavuotias ja pikkusisko syntyy syksymmällä.

”Olin ajatellut, että tänä kesänä olisi vielä helppo järjestellä hoitokuviot ja käydä kesäteattereissa. On kyllä tosi harmi, että moni teatteri on joutunut perumaan näytökset”, Jasmin Hamid kertoo.

Monen muun suomalaisen tavoin Jasmin Hamid on viihtynyt mökkimaisemissa, jossa puuhaa ja ihmeteltävää riittää perheen pienimmällekin.

”Mökkiperinne on tullut itsellenikin lapsesta asti tutuksi. Lapsen kanssa täällä on niin helppoa. Jokaiselle päivälle riittää tarpeeksi viihdykettä.”

Koronakevät vei myös Hamidilta osan juonto- ja puhujakeikoista. Nyt hän onkin ollut osittaisella hoitovapaalla, eikä koronatöyssy lopulta ollut näyttelijän kohdalla pahin mahdollinen.

”Tuntuu siltä, että tilanne on elpymässä. Omalla kohdalla se ei ollut niin paha mitä olen kuullut. Uusia työtarjouksia on tullut.”

Hamidin perheessä elämä meni myös aika mutkattomaksi kun kiireet ja harrastukset jäivät. Tilalle tuli muun muassa enemmän yhteistä ulkoilua.

”Aika simppeliksi se meni, kun kavereita tai isovanhempiakaan emme nähneet. Omalla tavallaan se oli kuitenkin aika kivaa, rauhallista yhdessä olemista”, Jasmin Hamid summaa.

Julkkisten koronakesä – tämä harmitti eniten!

Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila harmitteli peruuntunutta Japanin matkaansa.

Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila harmitteli peruuntunutta Japanin matkaansa. Kuva: Pekka Mustonen/Otavamedia

”Minua harmittaa kamalasti pirstaleiksi mennyt Japanin matka, jota suunnittelin vuoden. Minulla asuu ystävä siellä ja olisin päässyt asumaan residenssissä. Hänellä olisi ollut lomaakin niin, että olisimme voineet yhdessä reissata”, ex-uutisankkuri Pirkko Arstila harmitteli.

Laura Paloheimo harmittelee Savonlinnan oopperajuhlien peruuntumista.

Laura Paloheimo harmittelee Savonlinnan oopperajuhlien peruuntumista.

Kirjailija Laura Paloheimoa harmittaa erityisesti Savonlinnan oopperajuhlien peruuntuminen.

”Siihen olisi kuulunut yöpyminen Punkaharjussa ja olisin myös käynyt Johanna Oraksen taidenäyttelyssä. Toki Savonlinnaan voisi mennä nyt muuten, mutta meilläkin on yksi riskiryhmäläinen perheessä, joten emme nyt paljoa liiku.”

Lue myös: Kirjailija Laura Paloheimo löysi elämälleen uuden suunnan: ”Ymmärsin, että minun ei tule selviytyä elämästä yksin”

Matleena Kuus­niemi ei kerennyt tekemään suunnitelmia kesälle.

Matleena Kuus­niemi ei kerennyt tekemään suunnitelmia kesälle.

”Teen kesäsuunnitelmat aina niin myöhään, etten tänä vuonna ehtinyt edes aloittaa suunnitelmia ennen kuin korona iski”, näyttelijä Matleena Kuus­niemi kertoi.

Mentalisti Noora Karman kesään on aikaisemmin kuulunut matkustus Espanjaan.

Mentalisti Noora Karman kesään on aikaisemmin kuulunut matkustus Espanjaan.

Mentalisti Noora Karma on käynyt usein kesäisin Espanjassa.

”Välillä olemme voineet olla siellä montakin viikkoa, mutta nyt tänä kesänä emme sinne lähde.”

Satu Tuomiston työkeikka Monacon F1-kisoissa peruuntui.

Satu Tuomiston työkeikka Monacon F1-kisoissa peruuntui. Kuva: Tommi Tuomi/Otavamedia

Suuri pettymys ex-missi, juontaja Satu Tuomistolle oli se, että työkeikka Monacon F1-kisoissa peruuntui.

”Vielä enemmän harmittaa kuitenkin juontokeikan peruuntuminen Raikku rokkaa ja rakastaa -festivaaleilla. Se on ollut yksi kesän kohokohdistani!”

Lue myös: Satu Tuomisto rakastaa koiraan yli kaiken: ”Leo on elämäni mies! Meillä on selittämätön henkinen yhteys”

Laulaja Sonja Lumme kaipaa keskustelua ihmisten kanssa.

Laulaja Sonja Lumme kaipaa keskustelua ihmisten kanssa. Kuva: Tommi Tuomi/Otavamedia

Laulaja Sonja Lumme menetti koronan vuoksi keikkansa.

”Lisäksi minua harmittaa puutarhakurssit- ja luennot. Huomaan kaipaavani keskustelua ihmisten kanssa, vaikka minulla oma puutarhablogi onkin”, puutarhatoimittajanakin työskentelevä Lumme kertoi.

Lue myös: Sonja Lumme: ”Sain äidiltä vahvan naisen mallin”

Katri Niskasen

Katri Niskasen Kuva: Pekka Mustonen/Kuvaryhmä/SKOY

Muotisuunnittelija Katri Niskasen suurin harmitus tälle kesälle on se, että oman liikkeen avajaiset isompiin tiloihin siirtyivät syksyyn.  ”Samppanjat odottavat kylmässä!”

Lauri Salovaaran harmiksi vuoden 2020 Qstock on peruttu.

Lauri Salovaaran harmiksi vuoden 2020 Qstock on peruttu. Kuva: LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Yrittäjä Lauri Salovaaran kesätapahtumaperinteisiin on kuulunut jo monena vuotena Qstock-festivaali.

”Mulla on venepaikka siinä alueen kohdalla. Se on vakiopaikka. Siellä näkee kaikki Oulusta lähteneet ja Oulussa asuvat tutut”, Salovaara kertoi.

Työt ovat pitäneet Pippa Laukan kiireisenä.

Työt ovat pitäneet Pippa Laukan kiireisenä.

Tv-lääkäri Pippa Laukka ei ole ehtinyt edes ajatella kesälomaa ja sen suunnitelmia, koska työt koronan vuoksi ovat pitäneet kiireisenä.

”Täällä sitä paiskitaan töitä julkisella puolella. On kyllä ollut elämäni kesä.”

Lue myös: Työ sairaalan päivystyksessä yllätti Pippa Laukan: ”Pelkään, että ihmiset mieltävät minut julkkikseksi eikä oikeaksi lääkäriksi”

Imitaattori Jarkko Tammisen suunnitelmat menivät uusiksi Kuopion viinijuhlien peruuntumisen takia.

Imitaattori Jarkko Tammisen suunnitelmat menivät uusiksi Kuopion viinijuhlien peruuntumisen takia. Kuva: Pekka Nieminen/Otavamedia

Mökillä viihtyvä imitaattori Jarkko Tamminen olisi suunnannut Kuopion viinijuhlille mikäli korona ei olisi tullut väliin.

”Kävimme siellä viime kesänä ensimmäistä kertaa ja se oli mukava tapahtuma. Kävimme kyllä Kuopiossa sitten koko perheen voimin.”

X