Kesäterassi -juontaja Lorenz Backmanilla on kepposet mielessä: ”Ne jäynät ovat sellaisia verbaalisia juttuja”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen ohjelmassa Kesäterassi.
Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen ohjelmassa Kesäterassi. © Mtv3
Kesäterassi tuo viiden viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet Helsingin Allas Sea Poolin terassilla.

Lorenz Backman jututtaa Kesäterassi -ohjelman vieraita jo neljättä vuotta peräkkäin. Hänen juontajaparinsa Tuija Pehkonen paljastaa ohjelman tiedotteessa, että Backman on kova tekemään jäyniä kuvauspaikalla.

”Ne jäynät ovat sellaisia verbaalisia juttuja. Saatan kertoa Tuijalle jonkun perättömän tiedon vaikkapa päivän vieraasta tai jostakusta työkaveristamme, ja unohdan sitten purkaa tilanteen”, Backman naurahtaa.

Backman kertoo esimerkin muutaman vuoden takaa Sinulle on postia -sarjan kuvauksista.

”Satuilin isokokoisesta äänimiehestämme, että hän on oikein lempeä kaveri, vaikka onkin ollut vankilassa. Luulin, että äänimies kuunteli meitä, mutta hänellä olikin luureissa jotain muuta. Niinpä hän kuuli tarinan ensi kertaa, kun Tuija meni kyselemään hänen vankila-ajoistaan.”

Koronakeväänä Backmanille onkin kenties kertynyt tavallista enemmän keppostelupaineita, sillä hän on monen muun tavoin viettänyt paljon aikaa kotonaan.

Backman päätti hyödyntää yllättävän vapaa-ajan tekemällä remonttia, ja lisäksi hän on opiskellut.

”Opiskelen aina lomilla uusia asioita valmennustöitäni varten, mutta se on pelkkää nautintoa. Voin lueskella auringossa ja panna hommat sivuun heti, kun joku tulee tarjoamaan gin tonicia.”

Kesäterassi, ma 13.7. klo 19.30 Mtv3

Lue myös: Aikatauluttomuudesta nauttiva Pihlajasatu-näyttelijä Inkeri Mertanen: ”Kun ei voi matkailla, täytyy tuoda kesätunnelmaa kotiin”

X