Suosikkisarja Maajussille morsian palaa ruutuun kolmannellatoista kaudella

Jaa artikkeliTilaa Seura
Maajussille morsian -sarjan maajussi Heikki.
Maajussille morsian -sarjan maajussi Heikki. © Mtv3
Maajussille morsian alkaa taas uusilla jaksoilla. Mukana on sinkkuja maanviljelijöistä maitotilallisiin ja eräoppaista majatalonpitäjiin. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Hauska kumppaninhakuohjelma Maajussille morsian suuntaa jo kolmanteentoista kauteen kotimaisin voimin. Huhtikuussa koronan ytimessä piti jo tulla ruutuun lupaava sivusarja, mutta sen Maikkari jätti hyllylle odottamaan vuoroaan. Nyt saapuva perussarja kuuluu syksyn tv-vakioihin.

Aloitus on taas esittelyjakso. Kahdeksasta maajussista viisi on miehiä, kolme naisia. Ravihevosia kasvattava 50-vuotias Heikki (kuvassa) Iisalmesta muotoilee näin: ”No, arjesta puuttuu omalla erikoisella huumorintajulla varustettu, samanlaista retoriikkaa käyttävä nainen. Raahallinen pittää olla, arki pittää olla hyvä. Mieluummin semmonen viilee kun kuuma.”

Suosio jatkuu varmaan vakaana, sillä uusi kokoonpano on jälleen kunnon ihmisiä. Tässäpä tunnetusti tosi-tv-sarja, johon ei ole varta vasten rekrytoitu ylilyönteihin alttiita kuumakalleja ja harkitsemattomia höselöitä. Myös juontajalla Vappu Pimiällä on homma hanskassa.

Maajussille morsian, ma 17.8. klo 20.00 Mtv3 

Lue myös: Tanja Poutiainen-Rinne kertoo elämästään viime syksyltä uusittavassa Toivomus-jaksossa

X